keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Day5: Tsambika Beach

6.8.2016d 6.8.2016 6.8.2016c 6.8.2016a 6.8.2016f 6.8.2016b 6.8.2016e

Matka juttuille ei näytä tulevan loppua ja ei siinä mitään. Arjen keskellä onkin hyvä pistää kesäasioita jälleen puheeksi. Kesä oli ja meni, aina sitä vain on kaipaamassa. Mutta joo, elikäs lauantai päivä pyhitettiin kokonaan sitten Inkan syntymäpäiville. Tai no ei nyt mitenkään mitään kummoisia, onhan se aina vähän spessumpaa vietellä omaa ikääntymistä ulkomailla. Itsekin sen kokeneena näin voin sanoa.

Aamu lähti käyntiin aamiaisella, joka tehtiin valmiiksi pöytään. Keittiössä hääräilikin kolme väsynyttä, mutta sanoisinko että tehokasta tyttöä. Sitten vain pojat hereille ja Inkalle laulaen. Meinasi siinä Inka nukkua oman synttäriaamunsa ohitse, sillä ei nainen menainnut lauluun herätä. Onneksi ei tarvinnut uutta kierrosta lähteä lauleskelemaan kun Inka unisena alkoi heräillä.

Aamupalat pistettiin poskeen, siivottiin jäljet ja kerättään tavarat. Suuntana olikin lähellä tai no bussimatkan päässä oleva luonnonranta, Tsambika Beach. Kaksi uimarengasta, uimapatja, snorkkelit sekä mailat ja pallo pitivät kyllä huolen siitä että tekemistä oli. Ainoa mikä alkoi siinä sitten tympimään oli se kuumuus. Rannalla luulisi olevan viileämpää, mutta tuona päivänä ei se lämmin tuuli kyllä ollut ollenkaan avuksi. Minulla ei ikinä ole ollut auringonpistosta. Tuona päivänä kyllä sellainen saattoi iskeä, kun ei sitä varjoa missään ollut. Ja koko päivä siinä auringossa ilman hattua. Jep, onneksi nappasin siinä sitten lippiksen päähän niin tuli selvittyä ehjinnahoin. Mutta Tsambika Beach on paikka, jossa kannattaa ehdottomasti yksi päivä lomasta vietellä. Onhan ne aallot aika mahtavia, varsinkin jos osuu sellaiselle päivälle että kunnon aallokkoa on tarjolla. Myös kaikenlaisia aktiviteetteja löytyy sekä monta eri ruokapistettä. Vessatkin ovat ok kunnossa. Joten ei siis mitään syytä olla menemättä. Bussilla ja taksilla pääsee. 

Takaisin "kotiin" päästyä alkoikin valmistautuminen iltaa varten. Kohteena oli tällä kertaa Rodoksen keskustan baarikatu, joka minulle olikin tuttu muutaman vuoden takaa. Siellä tulikin sitten tanssittua, kuunneltua live-bändin esiintymistä ihan eturivistä käsin, lavallakin piipahdin Etun avustuksella sekä ruotsia pääsin puhelemaan pitkästä aikaa. Niin ja  takas palattua tein myös yhden asian, joka oli monien mielessä ollut jo aikaisemmin matkan aikana: katolla nukkuminen. Jep, siellä tulikin tuo yö vieteltyä ja oli muuten aika mukava paikka nukkua. Kunnes se aurinko sitten porottikin taivaalta, silloin alkoi se päällä oleva huppari ja peitto olemaan vähän liikaa. Joten kävinkin siinä vaihtamassa bikinit päälle ja suuntasin pihalle altaalle. Ensimmäisenä ylhäällä, kaikki muut vielä nukkumassa. Pakko sanoa että se hiljaisuus oli aika nautinnollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!