torstai 29. syyskuuta 2016

Kahden viikon aikana olen...

... käynyt rangella ensimmäistä kertaa lyömässä. Vanhemmat golfanneet monta vuotta, mutta itseä se ei ole oikein koskaan napannut. Nyt sitten pistettiin Suvin, Ronin ja Maurin kanssa auto alle ja Paloheinään lyömään. Kun välineet vain löytyy niin on yllättävän edullista tekemistä.

29.9.2016

... ollut kolmen päivän puhekiellossa.

... tuskaillut työharjoittellun, valmennuksen ja viikoloppu-menojen välillä. Muut koulu tehtävät olen tarkoituksella työntänyt syrjään, niitä ehtii tehdä sitten kun tärkeimmät asiat ovat ohitse.

... ollut aivan legendaarisissa rapujuhlissa. Ne tosinaan järjestettiin meillä ja juhlinta jatkui seuraavaan aamuun asti.


29.9.2016a 29.9.2016b

... siivonnut kämppää lattiasta kattoon.

... nauttinut vapaa-ajasta sohvalla maaten ja kaikkea hömppää katsellen.

... tottunut työharjoittelun vaatimiin aamuihin, mutta myös nauttinut siitä. Pikkuhiljaa sitä alkaa tottumaan, tosin eihän tässä ole kuin ensi viikko enää jäljellä.


29.9.2016h 29.9.2016g

... tehnyt paljon jumppajuttuja ja valmistautunut kauden ensimmäisiin kisoihin. Jotka ovat nyt lauantaina.

... katsellut Sinkkuelämää, niin sarjaa kuin leffoja. Ollaan kyllä Inkan kanssa koluttu niitä kyllä ihan huolella.

... tehnyt hyvin minimaalisella budjetilla ruokaa. Siis hyvin minimaalisella. Elokuun palkka matkoineen päivineen jäi säälittäväksi, joten tässä ollaan elelty tämä kuukausi hyvin tiukalla linjalla. Sitä kuuluisaa palkkapäivää siis odotellassa.


29.9.2016c 29.9.2016f

... käynyt hyvin pienoisella roadtripillä. Kaksituntia siihen vierähti, mutta jopa tuollainen pienoinen ajomatka on irtiottoa. Niitä tarvitseen, joten näitä lisää kiitos!

... olen haaveillut tulevista matkoista, erityisesti pienoinen suunnitelma hiihtolomalle, on alkanut päähän muodostumaan. Vielä pitäisi saada se ehdotettua, niin mahdollinen toteutus voisikin alkaa.

... viettänyt, nauttinut ja ollut kiitollinen niistä ajoista joita on läheisten ihmisten kanssa viettänyt. Kysymys "onhan meillä hauskaa?" on ollut montakertaa ilmassa ja myöntävän vastauksen joka kerta empimättä saanut.


29.9.2016e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!