torstai 15. syyskuuta 2016

3 THINGS...

Täällä maataan sängyssä kone sylissä, teekuppi vieressä ja Spotify päällä. Kolme viikkoa kestävä kurkkukipu ja aivan jäätävä yskiminen sai minutkin viimein ajamaan itseni terveyskeskukseen. Noh, sieltä sitten lähdin labran kautta saikkupaperit kourassa ja kolmen päivän puhekiellolla. En muista koska olen viimeksi ollut näin kipeä ja sen kertoo jo se, että ihan oikeasti tämä sairaalakammoinen lähti käymään tsekattavana. En tiedä mikä siinä on, mutta jo paikalle mentäessä nousee sisällä ahdistus, puhumattakaan siitä kun siellä sitten on. Toivotaan ettei tarvitse pitkään aikaan enää palata ja pysyttäisiin nyt terveinä.

Siinä pienoinen alustus, mutta nyt laitetaan pitkästä aikaa vähän erityyppistä postausta tulemaan. Monissa blogeissa olen tällaiseen törmännyt ja päätinpä sitten itse tässä aikani kuluksi tehdä. Kyseessä siis lauseita joita jatketaan kolmella asialla. En ole näitä "juttuja" etukäteen lueskellut, mitä nyt muiden blogeissa, joten saa nähdä kauanko tässä menee. Aikaa kuitenkin on hyvin tuhlattavana, joten eiköhän aloitella! Kirjoitan siis aina ensimmäiset asiat jotka mieleen tulee...

15.9.2016b

3  A S I A A   J O I S T A   P I D Ä N . . .
... musiikki. Varsinkin julkisilla en matkusta ilman kuulokkeita. Pidän myös siitä kun musiikki soi taustalla, joskus olen jopa katsonut tv:tä niin että samalla soi jokin soittolista.
... Inkan kanssa asumisesta. Ihan vain yleisesti pidän tätä meidän kolmiota kotina, paikkana josta on tullut turvapaikka. Eihän se aina ole helppoa ollut asua poissa kotoa, mutta joka hetki on kaiken arvoista. Myös ne huonotkin hetket.
... mustista aluslakanoista. Okei varmasti löytyisi jokin paljon "syvällisempikin" asia mistä pitäisin, mutta tämä nyt on aikalailla sellainen isoa asia minulle. En tiedä miksi, mutta mustissa aluslakanoissa on sitä jotain. Varsinkin kun minulla valkoinen sänky, niin mustat lakanat, ah täydellisyys!

3   A S I A A   J O I S T A   E N   P I D Ä . . .
... luovuttamisesta. Olen sitä mieltä että elämässä on ja tulee paljon sellaisia hetkiä jolloin luovuttaminen, asian jättäminen kesken tuntuu ainoalta vaihtoehdolta. Minulla näitä hetkiä on melkein päivittäin eri asioiden suhteen. Koen silti että aina jokaisessa asiassa on jokin juttu minkä takia siitä kannattaa taistella, minkä takia siihen on ryhtynyt. Se tuntuu aluksi todella turhalta, väsyttävältä ja varmasti pahalta, mutta sitten kun sen yli pääsee niin tajuaa kuinka kaikki on ollut vaivan arvoista.
... negatiivisista ihmisistä, joilla on aina jotain valitettavaa. Juu, onhan aina jokaisella niitä huonoja päiviä, mutta aina ei voi olla huono päivä.
... siitä kun minun oreot syödään jääkaapista. Viime viikonloppuna sain kokea kauhunhetkiä kun näin tyhjän suklaakuorutettujen oreo-paketin pöydällä. Harmittaa vieläkin sillä ne olin kesällä Italiasta roudannut Suomeen. Ne ovat siis minun sellainen "paskaboxi", eli kun tuntuu tosi pahalta syön niitä yhden. Ja nyt ne kaikki oli syöty.

3   A S I A A   J O I T A   T E I N   V I I K O N L O P P U N A . . .
... järjestettiin Inkan kanssa juhlat. Meillä tuli vuosi täyteen asustelusta, joten vähän extempore päätettiin järkätä juhlat. Oli kyllä hauska ilta joka jatkui vielä baarissa, tosin paljon pienemmällä porukalla.
... käytin vapaapäivän töitä tehden. Lauantaina olin valmennuspuuhissa sijaistamassa. Huomaa kyllä kuinka paljon vapaa lauantai auttaa viikosta jaksamiseen.
... siivosin ja laiskottelin. Lauantaina siivoilin, sunnuntaina laiskotti. Pitänee siis tänään tai huomenna siivoilla kämppää tulevaa viikonloppua varten.

3   A S I A A   J O T K A   O S A A N . . .
... päästää irti. Vasta nyt opittu taito, josta olisi ollut aikasempina vuosina paljon hyötyä. Se että osaa välillä vain irrotella, antaa asioiden vain tapahtua on oikeasti yllättävän tärkeä taito. Aina ei tarvitse miettiä mitä tapahtuu jos tekee jotain. Sen näkee sitten.
... tulla toimeen tietotekniikan kanssa. Harvoin tarvii käyttöohjeita lueskella ja koen muutenkin että minä ja tekniikka tullaan toimeen. Monesti minua onkin sanottu tekniikan ihmelapseksi.
... sotkea. Taito sekin, en vain tiedä miten onnistun siinä. Eikä tämä siis rajoitu vain sellaiseen tavarasotkuun, vaan saan aina jotenkin sotkettua eri ihmissuhteita. Mutta kuitenkin onneksi lähinnä se sotku rajoittuu omien tavaroiden levittämiseen ympäriinsä.

3   A S I A A   J O I T A   E N   O S A A . . .
... tehdä asioita ajoissa. Joskus olen erentynyt hoitamaan asioita aikataulussa, mutta yleensä ne jäävät viimeiseen päivään, viime hetkeen. Aina sitä sanoo itselleen että nyt minä opin, mutta ei.
... olla vihainen. Annan aivan liian helposti ihmisille anteeksi. En unohda, mutta annan anteeksi.
... käyttää meidän uunia. Tai osaan, mutta mitä tulee leipomiseen niin ollaan kyllä sen kanssa aikalailla eri aaltopituuksilla. Tässä olisi ainakin yksi synttärikakku tuloillaan, joten pitänee ehkä jälleen kerran toivoa silmät kiinni vain parasta.

3   A S I A A   J O T K A   H A L U A I S I N   O S A T A . . .
... puhua mahdollisimman monta eri kieltä ja hyvin. Ainakin tällä hetkellä ja varmasti aina tulee monikielisyys olemaan kuuminta valuuttaa.
... laulaa. En omaa todellakaan mitää kaunista lauluääntä ja ihailen salaa kaikkia joilta sellainen löytyy.
... ottaa huoletta kuvia ja kantaa kameraa mukana. En tiedä miksi, mutta välillä kuvien ottaminen estyy ison kynnyksen takia. En luokittele itseäni mitenkään sellaiseksi ihmiseksi joka miettii mitä muut ajattelevat, mutta tässä asiassa alan heti miettimään että mitä ihmiset ajattelevat kun räpsin kuvia pitkin Helsinkiä. Ulkomailla olo ei ole sama eikä oikeestaan jossian muussa kaupungissa, mutta Helsingissä alkaa heti mietityttämään. Tämäkin lähtee varmasti pois vain tekemällä.

15.9.2016a

3   A S I A A   J O T K A   M I N U N   P I T Ä I S I   T E H D Ä . . .
... kilpailuihin ilmoittautuminen. Odottelen vielä viimeisiä vahvistuksia. Onneksi on kokopäivä aikaa.
... siivota.
... syödä paremmin. Aika leväperällä suoraan sanottuna koko homma on.

3   A S I A A   J O I S T A   S T R E S S A A N . . .
... raha. Siitä stressaan melkeinpä poikkeuksetta, mutta en siitä mitenkään "vakavaa" stressiä ota.
... tekemättömät asita. Jep, sopii hyvin sen kanssa että jätän asioiden tekemisen viimehetkeen.
... ensimmäistä kertaa elämässä stressaan hieman tätä omaa terveyttä. En ole oikein ikinä ollut mitenkään sairas, aina on selvitty vähällä. Nyt on viimeaikoina kuitenkin ollut ihan liian monta kertaa kipeä. Vinkki: älkää ikinä googlettako. Virhe.

3   A S I A A   J O T K A   S A A V A T   M I N U T   R E N T O U T U M A A N . . .
... rennot vaatteet. Kun on mukavat vaatteet päällä tulee heti rennompi olo.
... jokin hyvä sarja/elokuva. Olen varmaankin tärähtänyt, mutta tv pyörii liian usein taustalla ja se rentouttaa. Jos ei tv niin silloin musiikki, joskus tosiaan molemmat. Olen myös nukuttanut itseni monta kertaa jollain sarjalla... joo'o.
... se ettei ole kiire mihinkään. Harvinaista herkkua minun elämässäni, mutta sitäkin arvokkaampia.

3   A S I A A   J O I S T A   P U H U N   U S E I N . . .
... perheestä ja kavereista. En siis mitään sellaisia mitä ei saisi puhua, mutta muuten.
... menneistä tapahtumista. Menneiden pitäisi antaa olla, mutta aivan liian usein huomaan itseni puimassa jotain mennyttä tapahtumaa. Välillä on ihan hauska muistella menneitä, välillä kyllä menee yli. Tähän yritän kuitenkin kovasti tehdä muutosta.
... ruoka. No kuka nyt siitä ei puhuisi?

3   A S I A A   J O T K A   P U E N   M I E L E L L Ä N I . . .
... bralette. En oikein käytä rintsikoita juuri ollenkaan, ellei ole jokin paita jonka sen vaatii.
... huppari/collegepaita.
... shortsit. Talvellakin hengailen välillä kotona shortsien kanssa. Varsinkin löysien.

15.9.2016

3   A S I A A   J O I T A   E N   P U E   P Ä Ä L L E N I . . .
... mekko ja hame. Kumpaakaan ei kovin usein päälläni nähdä, mutta toisaalta kyllä niitäkin on joita pidän päällä. Silti ensimmäisenä tuli nämä kaksi mieleen. Eivät siis ole ehdottomia ei, mutta hyvin nirso olen näiden suhteen.
... räikeät vaatteet. Muutenkin harvoin näkee väriä päälläni, aika musta-harmaa-valkopainotteinen pukeutuminen.
... korkokengät. Ai että niitä ihastelen ja katselen, mutta en vain itseni päällä näe. Mutta tässäkin mennään never say never -periaatteella.

3   A S I A A   J O T K A   H A L U A I S I N   H A N K K I A . . .
... adidas NMD R1 valkoisena. Arvatkaa vain kuinka paljon niitä on tullut kuolailtua. No en anna edes  mahdollisuutta arvailla, sillä aika paljon. Joten ei muuta kuin odottelu jatkuu, jotta saa rahan kasaan ja no ensinnäkin ostettua. Suomessa en edes ole kaupoissa käynyt, vältellyt ihan tarkoituksella.
... uuden kännykän. En välittömästi tarvitse, mutta jossain vaiheessa. Ja tietenkin mahdollisimman pian.
... kokovartalo peilin. Kaivannut sellaista jo pitkään, joten eiköhän olisi jo aika.

3   A S I A A   J O I S T A   U N E L M O I N . . .
... koirasta. Okei ei tällä elämäntilanteella ole mitään saumaa, mutta saahan sitä aina unelmoida. Ja eiköhän tuo toteudu jossain vaiheessa kun aika on oikea.
... matkustelusta. Haluan nähdä ja kokea maailmaa mahdollisimman paljon.
... ihan niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin että kaikki menee hyvin. Vaikka elämä potkiikin päähän niin että loppujenlopuksi kaikki aina järjestyy. Siitä unelmoin päivittäin ja varmaankin joka hetki.

3   A S I A A   J O I T A   P E L K Ä Ä N . . .
... pellejä. Ja muutenkin sellaisia naamioituja ihmisiä. Ovat pelottaneet minua aina. Joulupukkikin on mielestäni karmea, jotenkin se ettei tiedä kuka siellä maskin takana oikein on. Mutta pelle on kaikista pahin.
... yksin jäämistä. Pidän omasta ajasta ja itsekseni oleilusta, mutta en yksinäisyyden tunteesta. Se saa minut ahdistumaan melko helposti. Eli myönnän, olen riippuvainen muista ihmisistä.
... kipu. Tämä on ehkä sellainen pelko mitä en oikein myönnä helposti. Omaan mielestäni korkean kipukynnyksen, mutta yhtäjaksoinen melkeinpä jopa lamaannuttava kipu on sellainen mitä pelkään todella paljon. Ehkä tämän voisi paremmin kuvailla sanalla kärsimys. Niin karmealta kuin kuulostaakin, kuolisin mieluummin kuin kärsisin. Tosin vaikea sitä on sanoa ennen kuin oikeasti on sen valinnan äärellä.

3   A S I A A   J O I T A   T O I V O N   T A P A H T U V A N
L Ä H I T U L E V A I S U U D E S S A . . .
... paljon matkustelua. Siis todella paljon, niin paljon kuin vain mahdollista. Okei tätä ei ehkä voi lähitulevaisuuteen laskea (mikä on lähitulevaisuuden määritelmä?)
... loistohetkiä läheisten kanssa. Paljon naurua ja hyviä muistoja. Itkuakin varmaan, mutta minusta se on vain hyvästä.
... jotain todella spontaania ja elämää mullistavaa. Pidän tämän hetkisestä elämäntilanteesta paljon, mutta jotain jännää voisi tapahtua. Jotain jolla muistelisi tätä vuotta. Tajunnan räjäyttävää. Mutta hyvää siis sellaista. Kamalat jutut on jo minun puolestani tältä vuodelta koettu.

22 kommenttia:

 1. oi ihana postaus, voioisin itsekin tehdä tälläisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kannattaa, pistää kyllä aikalailla miettimään!

   Poista
 2. Ompas herttanen postaus!(: ja tosi kiva blogi sulla kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, minua ei olekaan ennen herttaiseksi sanottu :D

   Poista
 3. Tosi kivoja vastauksia! Toteutin itsekin tän saman listauksen jokin aikaa sitten. :D Pikaisia paranemisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hauskaa! Ja kiitos paljon, sitä tässä koko ajan yritetään :)

   Poista
 4. Super hauska postaus !! Pitääpä laittaa tämmönen idea korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan kannattaa kyllä tehdä, vähän sellaista erilaista tietoa saa aina bloggaajasta :)

   Poista
 5. Tein kans just saman postauksen! Kivat kuvat :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Näitä postauksia on näkynyt tosi paljon eri blogeissa viime aikoina, mutta ei näihin kyllä kyllästy! :) Hirmu kiva lukea, miten erilaisia - ja toisaalta, samanlaisiakin - ihmisiä on, ja näistä pystyy tosi kivasti peilaamaan itseensäkin.

  Kovasti muuten tsemppiä parantumiseen, toivottavasti saat taudin selätettyä pian! <3 Mä jääräpäisesti kävin 39 asteen kuumeessa töissä muutama kuukausi takaperin, ja siitä alle kuukausi eteenpäin mä makasin kotona ihan kammottavan jälkitaudin kourissa. Olis pitänyt vaan silloin levätä kunnolla... Mutta, onneksi sä oot ollut mua viisaampi tässä asiassa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, kaikista oppii kuitenkin sitä jotain uutta ja vaikka vastaus olis melkein sama, niin ei kuitenkaan ihan. Ja kiitos paljon, tässä itsekin viisastuneempana yritän nyt kunnolla parannella itseäni. Jos nyt viimein saisi tämän ihme flunssan kunnolla selätettyä lopullisesti...

   Poista
 7. Mulle tuli tosi rauhallinen ja hyvä fiilis lukiessani tätä postausta! Muutenkin sun blogin ns. teema (ja kuvat!!) on järjestelmällinen ja rentouttava. Ihanaa lukemista, tykkäääään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon, tuntuipa hyvältä saada tuollainen kommentti :)

   Poista
 8. Sullapas on ihana blogi!:)
  Määkään en sitten yhtään osaa olla vihainen,ehkäpä pitäisi harjoitella:D

  Terkuin Harriet
  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, vaatii kyllä harjoittelua, mutta toisaalta pidän siitä että olen anteeksiantavaista luonnetta. Nimittäin muistini on melkoisen hyvä, mitään en unohda kuitenkaan...

   Poista
 9. Ihana blogi ja tosi kiva postaus! Kirjoitat miellyttävällä tavalla! :) Täältä sulle uus lukija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan :)

   Poista
 10. Hahaa uusi lukija ilmoittautuu! Ihastuin sun blogiin – hirmu kivoja juttuja! x)

  http://avaruhin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hei mukaan vain, kiva että nappaa!

   Poista
 11. Kiva postausidea! Tosi kiva blogi sulla, lukija tuli :)

  justlifewithastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa vain mukaan ja kiva kuulla että täältä löytyi postausidea :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!