torstai 26. toukokuuta 2016

Grillipelti

Yhteistyö yhdessä Indiedaysin ja SAGAn kanssa

26.5.2016 26.5.2016a 26.5.2016b 26.5.2016c

Kuten yläkulmasta voittekin nopeasti lukea, kyseessä on tämän blogin ensimmäinen kampanjapostaus! Tosiaan Indiedaysin ja SAGAn kanssa pistetään oikein kesä täysillä käyntiin, mutta vähän tällaisella erilaisella twistillä. Nimittäin grillausta kerrostalossa! Minulle kesään kuuluu grilliruoka ja erityisesti ne kasvikset. Siispä oiva tilaisuus pistää SAGAn tuotteet testiin. Kuten ylhäällä kuvista voi bongailla tuollaisen jännän levyn, niin kyllä, se on väsätty näillä käsillä täysin SAGAn folioa sekä leivinarkkia käyttäen. Ensiksi vain taitoin yhden arkin puoliksi ja saman tein uudestaan. Sitten arkit sisäkkäin, jotta ei ylimääräiset nesteet valu pois. Pohjalle sitten foliota ja ylimääräiset osta taittelin. Ja ritilän päälle.

Kerrostalossa grillaaminen on haaste. Tai ei haaste, mutta vaatii vähän kekseliäisyyttä ja noh, eihän sitä ihan kunnon grillifiilistä saa kuin grillistä. Tämä kikka kuitenkin pistettiin testiin ja toimi! Ritilän päälle tosiaan asettelin levyn, vihannekset siihen ja uuniin. Ei sotkua sitten ollenkaan! Niin ja ei sitä leivinpaperin mittaus-leikkausta. Nopeutta ja helppoutta arvostavana pitää kyllä nostaa peukut noille arkeille. Napakasti vain vetäsee paketista ja oikea koko on siinä valmiina.

Sitten siihen ruokaan. Kesäkurpitsa on ja tulee olemaan kyllä tämän kesän hitti. Oma lemppari on niinkin jäätävän kuuloinen ruoka, kuin riisiä, kesäkurpitsaa, kanaa ja kananmunaa. Jep, nämä on näitä. Toinen sellainen ruoka, joka kuuluu ehdottamasti kesään on halloum-juusto. Nami, nami, ei voi muuta sanoa. Vielä odottaa muutama grilliruoka testailu sitten sitä oikeaa grilliä. Näihin kuuluu sipuli-nyytit ainakin, jotka saa helposti loihdittua tarvikkeina vain SAGAn leivinpaperia, hunajaa ja kevätsipulia. Voi pojat, juuri söin, mutta nälkähän tässä meinaa tulla...

Nyt pistetään pillit pussiin ja piakoin laitan kuulumisia. Minusta kun ei oikein ole kuulunut täällä ollenkaan, pahoittelut siitä, mutta pian saatte vastauksen siihen, miksi ei ole. Joten palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!