keskiviikko 11. toukokuuta 2016

What's in My Makeup Bag?


9.5.2016 9.5.2016a
// Meikkipussi: H&M //

9.5.2016c
// Suolasuihke / Topsipuikot / Nivea Cleansing Wipes / Oriflame Käsirasva / Vanulappuja // 
// Pepsodent White Now / Baby Lips / Vevay Aloe Huulirasva / Buranaa //
// Ripsiharja / Kynsisakset / Ripsiliima / Peili / Bepanthen //

9.5.2016d
// Lumene Wild Rose Lipliner 14 //
// MaxFactor-Huulipuna //
//Lumene-Nude Perfection Glow Foundation / Lumene-NaturalCode Luomiväri / BabyLips / Lumene-kulmakynä//

9.5.2016b
// Garnier BB-voide / Meikkisieni / Lumene NaturalCode-puuteri 2 in 1 / Meikkisiveltimet Kicks //

9.5.2016e
// NYX Lip Primer / NYX Wonder Pencil //
// L'ORÉAL I Got the Power 110 / NYX Soft Matte Lip Cream SMLC 02 / IsaDora Perfect Lipliner / Lumene Wild Rose Lipliner 2 //

Kuten osuvasti tämän postauksen otsikko kertookin, kurkistus minun meikkipussiini. Aikalailla sieltä löytyy tavaraa, sitä muutakin kuin vain niitä meikkejä. Myös osa meikeistä ei ole tähän esittelyyn päässyt, sillä niitä en käytä oikeastaan ollenkaan, jonka seurauksena sijaitsevat huoneeni laatikossa yhdessä pussukassa. En oikeastaan edes tiedä, miksi niitä vielä säilyttelen, mutta toisaalta ikinä ei voi tietää milloin niitäkin saattaa tarvita.

Ensiksi onkin esittelyssä kaikki tuollainen sälä eli toisinsanoen "ei meikit". Melkeinpä poikkeuksetta nuo löytyvät aina mukanani meikkipussissa. Ja kyllähän noita sitten aina tipahtelee muualle. Esimerkiksi Bepanthen löytynee usein sängyn vierestä, ellei jopa sängyltä. Suolasuihkekin eksynee välillä kylpyhuoneen kaappiin. Ja jos nyt rehellisiä ollaan niin pitkältihän nuo tavarat ovat milloin missäkin.

Sitten niihin vähemmän käytettyihin meikkeihin. Kesän lähestyessä on tuollainen "vahvempi" meikkivoide jäänyt kokonaan kaappiin. Noiden muiden meikkien olemassa olon olin kokonaan unohtanut. Jotenkin ovat kuitenkin siellä meikkipussissa olleet, eivätkä sieltä ole mihinkään lähteneet. Punaista huulipunaa olen hyvin harvoin käyttänyt, mutta onhan sellainen ihan kätevä omistaa. Kulmakynä puolestaan... No en ole ikinä käyttänyt ja jos ollaan rehellisiä niin se on äidin, joka on jostain ihmeen kummasta syystä eksynyt minulle. Kuka tietää miten ja miksi.

Ehkä ne käytetyimmät meikit, joita en kyllä päivittäin edes käytä. BB-voide on ollut mukana ties kuinka kauan ja siitä en vain jotenkin osaa luopua. Mitä sitä vaihtamaan jotain joka vain toimii niin hyvin? Parastahan tässä on juuri se, ettei tarvitse testailla, voi vain kauppaan mennä aina ostamaan uuden putilon. Mitä sitten tuohon puuteriin tulee, niin sekin on sellainen luotto ollut minulle. Kuitenkin olen jo pitkään himoinnut Joe Blascon irtopuuteria. Hinta on kuitenkin semi suolainen, joten kärsivällisesti tässä odotellaan että saan tuon kulutettua.

No ne huulimeikit. En ole todellakaan ainoa joka näihin on hurahtanut. Tuntuu että blogit ja muutenkin koko some pursuaa huulista. Huulista ja huulista. Itsellä tosiaan tuo sävymaailma on neutraali ja sellaisena se pysynee. Ainoa mitä ehkä hieman tässä on tullut himoitua, on ne tosi tumman liilat huulet. Vielä en ole uskaltanut niitä hommailla, sillä ihan 100% varma en ole. Ehkäpä tässä joku päivä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!