torstai 12. toukokuuta 2016

Friends&Brgrs

12.5.2016c 12.5.2016d 12.5.2016e 20160512_164430000_iOS 12.5.2016a
// Aurinkolasit: RayBan / Kimono: BikBok / Valkoinen toppi: BikBok / Tummansiniset housut: H&M / Slip on-kengät: Vans //

Nämä säät. Täydellisiä, niinkin niitä voisi kuvailla. Paljon on oltu ulkona ja oikeasti on ollut kyllä todellinen kesäfiilis. Se että on saanut hillua milloin missäkin vermeissä, aurinko on jo taivaalla kun herää ja vielä myöhään iltaan. Pieni harmistus onkin, kun säät näköjään ovat jälleen viilentymässä, mutta koska noista loistokeleistä on tullut nautittua, niin eipä kuitenkaan ihan harmiksi olla.

Sairaslomalla olen tosiaan ollut helatorstaista lähtien. Keskiviikkona selän loukkasin ja siinä sitten olikin lääkärikeissin paikka. Onneksi ihan lääkkeillä selvittiin ja elossa ollaan. Säät siis osuivat aivan täydelliseen saumaan, sillä voisin vannoa, että muuten olisin homehtunut sänkyyn.

Maanantaina kävin hoitelemassa vähän asioita, kuten hakemassa meidän uutukaiseen tv:seen kaukosäätimen ja piuhan. Miten voikaan tuollainen tavallaan "pieni" asia saada niin paljon iloa aikaan? Nää on näitä. Nyt siis meidän olohuonetta koristaa ihan oikean kokoinen tv, eikä sellainen pieni läpyskä, josta on kyllä saatu kuulla. Vielä on tohon kokoon totuttelua, uskokaa tai älkää. Mutta siis maanantaihin. Piti Mimosan kanssa mennä syömään ja vähän myöhässä juhlistamaan synttäreitä. No, nainen nukkuikin vähän univelkojaan pois, joten siinä odotelessa kävin myös viemässä kiertopokaalin kaiverrukseen. Lauantaina olisi sen pokaalin palautuksen aika, onneksi ajoissa jälleen kerran ollaan ja pokaali haetaan perjantaina. Jep, aina näin.

Friends&Brgrs on ollut paikka josta on tullut kuultua niin hyvää kuin huonoa. Pitkään siis oikeasti, siitä lähtien kun se avattiin on minun pitänyt sinne mennä. Toisin on kuitenkin käynyt. Nyt oli viimein se päivä! Hetken siinä pähkäiltiin ja vähän kassatytöltä kyseltiin ennen kuin päädyttiin uutukaiseen vege-ateriaan. Ai että oli hyvää! Varmasti menee kyllä ihan sinne kärkeen kaikista burgereista mitä olen syönyt. Joten jos sinne menette, niin ottakaa ihmeessä uusi vege. Niin hyvää oli, että nälkähän tässä tulee miettiessä...

Hyvän sään siivittämänä lähdettiinkin kohti Helsingin tuomiokirkkoa. Pari tuttua tuli bongattua, kirkon sisällä käytyä ja kuvia räpsittyä. Tosin tuuli oli oikein sellainen mukavan napakka, joten eihän siitä meinannut mitään tulla. Ja no, minullahan se pelleilyksi aika nopeasti meni. Tai no hyppimiseksi. Ja naureskeluksi. Joten ei siinä kauaa mennyt kun vain todettiin, että ei tästä oikein meinaa mitään tulla ja lähdettiinkin jäätelömetsästykselle. Pakko tuoda esille Magnumin Peanut Butter-jäätelö. Ai että! Ainoa miinus on siinä koossa, miksi ihmeessä se on paljon pienempi kuin kaikki ne muut? Tai no, ehkä juuri siksi... Tarkemmin ajatellen koko oli kyllä ehkä aikalailla passeli.

Siinä sitten Espalla nautiskeltiin jäätelöistä, parannettiin maailmaa ja muutenkin nautittiin auringosta. Sillä se näissä säissä onkin parasta, kun ei siihen lisäksi tarvitse muuta kuin hyvän seuran. Okei, jäätelö on kanssa hyvä lisä ja no, hyvä ruoka yleensäkin. Mutta ollaan syvällisiä ja pysytään siinä harmoonisessa seurassa.

Onhan se myönnettävä asia, että noista säistä on nautittu ja kone on ollut työasioita lukuunottamatta aikamoisessa pannassa. Onneksi oli muutama postaus siellä valmiina niin ei aivan hiljaiseksi olla jääty. Mitä sitten tällä hetkellä? No, miten tämän nyt kauniisti sanoisi... Väsymys on todella suuri. En tiedä johtuuko se lääkkeistä, siitä että unirytmin joutu asettelemaan taas ojennukseen, vaiko ihan vain ylipäätänsä kaikesta muusta. Vielä työharjoittelua olisi tj15 jäljellä, joten sanoisinko näin itselleni kannustavasti, että loppukiri. Tällä hetkellä nimittäin tuntuu siltä, että voisin vain lyödä hanskat kaiken vastuullisen suhteen tiskiin ja ruveta olemaan hunningolla. Näin en kuitenkaan tee, vaan aion saada väsymyksen kuriin, mennä täysillä eteenpäin. Näihin sanoihin onkin hyvä toivotella yöt ja mennä nauttimaan ihanaisesta sängystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!