perjantai 6. toukokuuta 2016

Vappu fiiliksissä


6.5.2016 6.5.2016b
// Kukkaseppele: Glitter / Silkkinen mustatoppi: Weekday / Kimono : Bershka //

6.5.2016a 6.5.2016a

Aurinkoa. Naurua. Ystäviä. Herkuttelua. Vappupalloja. Kesän fiilistelyä. Ohuet vaatekerrokset. Hymyä. Nauttimista. Kaksi rikkoutunutta lasia. Juomapelejä. Hulluttelua. Musiikkia. Pitkiä kävelyjä. Jäätelöä. Ja vaikka mitä, jotka kuvaavat vappua. Vappu, lempijuhlani ei pettänyt tänäkään vuonna. Vaikka mitään super ihmeellistä ei ollutkaan, se ei tarkoita sitä ettenkö olisi nauttinut joka hetkestä. Ja kyllä, nyt tuntuu siltä että elämä hymyilee, aurinko paistaa ja kesä tulee. Lomaa ei minulla oikeastaan olekaan ja vaikka siitä toitottelen niin itseasiassa se ei juurikaan nyt haittaa.

Keskiviikko iltana pienellä yllytyksellä jumpastelin. Tulin ihan hyvin alas ja olin oikein hymyssä suin. Ikää oli, mutta se ei näkynyt missään. Sitten se iski. Se selkäkipu. Inkan ei tarvinnut sanoa "mitä mä sanoin". Sen näin jo ilmeestä. Ja tottahan se olikin. Mitäs sitä menin tekemään, kylmiltään, aivot narikassa. Tänään sitten käytiin lääkärissä ja saikulla ollaan 10.5 asti. Harmittaako? Totta hemmetissä! Ei edes se että sattuu, kyllä kivun aina särkylääkkeillä jotenkin kestää. Se että se rajoittaa elämää. Selkä minulla ei ole koskaan ollut kipeä. Ei tällä tavalla. Ja nyt tuntuu siltä että olisi vain pitänyt jättää lääkärikäynti välistä. Vaikka tiedänkin että näin on parempi.

Onneksi kesä tulee ja uskon että hyviä kesäiltoja ja lämpimiä päiviä on vielä tulossa lukuisia. Niiden avulla sitä arkeakin jaksaa ja noh, yhden päivän olen ollut poissa ja itseasiassa arkea on jo ikävä. Kaikista valitteluista huolimatta niin paljon siitä nautin. Siispä opetus tästä olkoon siinä: vaikka jotain välillä vihaisikin, niin kun se otetaan pois tajuaa että haluaa sen takaisin. Oli kyse ihmisestä, asiasta, työstä tai mistä ikinä tahansa. Haluamme aina sitä mitä meillä ei ole. Miksi siis emme nauttisi siitä, mitä meillä jo on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!