keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Daily Cosmetics

5.4.2016a


Täällä sitä sitten ollaan sängyn pohjalla kone sylissä ja tabletista vieressä pyörii Viikingit. Laitteita siis löytyy lähtöön kuin lähtöön. Hyvä homma, sillä tämä ihmeellinen flunssa-aalto sai kun saikin minut viimein kiinni. Kurkku on nimittäin aivan tulessa ja päässä jyskyttää. Kuumettakin mahdollisesti, mikä on minun tapauksessani hyvin hyvin harvinaista. Tästä pitäisi olla maanantaihin mennessä selvitty kunnialla, sillä silloin starttaa kahden kuukauden työharjoittelu. Mutta sen enempää sepustelematta mennäänkin postauksen aiheeseen. Ei varmaankaan tule kuvia katsoessa yllätyksenä, että aiheena on päivittäiset kauneus-tuotteet.

IHONHOITO:
Tästä olen saanut kuulla niin paheksuvia kuin katellisia lausahduksia. Nimittäin en ole koko viimeisen 21 vuoden aikana tehnyt oikein mitään ihoni eteen. Mitä nyt on välillä tullut jotain kokeiltua, mutta aina on se sitten jäänyt, ihan vain laiskuuden takia. Miksi pitäisi hoitaa, kun ei ole tarvetta? Miksi en muka voisi mennä nukkumaan meikit naamassa, kun ei siitä nyt ole mitään haittaa tullutkaan? Hätätapauksessa cleansing wipeseilla on pärjätty. Eli toisin sanottuna hyvällä geeneillä on tähän päivään asti menty. Silti en sanoisi, että ihoni on virheetön. Se sattuu vain olemaan helppo.
Ihoni suurin ongelma on ollut sen kuivuus, etenkin talvisin. Finnejäkin nyt on, mutta kellä ei olisi? Kuuluvathan ne siihen elämään siinä missä kaikki muutkin. Joten pitihän sitä ottaa itseään niskasta kiinni. Niinpä kun Stockmannilla oli tarjouksessa nuo kaksi pinkkiä Lumenen puteloa, kiikutin ne oikein hymyillen kassalle. Enkä olisi voinut olla tyytyväisempi. Huomasi nimittäin jo ensimmäisen käytön jälkeen, kuinka paljon auttoivatkaan ihoa. Tähän voisi todeta oikein hyvin, "no shit" mahdollisimman sarkastisella äänellä. Mutta niin se vain on. Ei tahdo uskoa ennen kuin näkee.
Ohjeet ovat, että käyttäisi aamuin ja illoin. Itse laiskana tyydyn käyttämään vain illoin. Ja ainakin itse koen sen riittävän oikein hyvin. Onhan se fakta, että vaikka iho näin parikymppisenä olisikin oikein priimakunnossa ilman hoitamista, ei se välttämättä kymmenen vuoden päästä ole. Joten ehkä tässä vaiheessa on ihan hyvä aloittaa se kunnossa pito.

HAMPAAT JA SUU:
Siitä lähtien kun pistettiin kamat kasaan ja muutettiin tänne omillemme, niin minulla on ollut yksi ja sama hammastahna. Pepsodentin White Now Gold. En osaa mitenkään varmasti sanoa, olenko mitään suurta eroa huomannut, mutta sitä nyt on tullut käytettyä. Aina edellisen loputtua tulee myös samaa osteltua. Niinkuin minulla aika monessa tuotteessa. On jotenkin vaikea siirtyä johonkin uuteen, kun on kokenut sellaiseksi perushyväksi jonkun.
Tatuointia varten tuli ostettua Bepanthenin voide, mutta sen jälkeen sitä onkin tullut huulissa käytettyä. Pistän aina ennen nukkumaan menemistä yöksi oikein paksun kerroksen. Sellainen että huulet aivan valkoiset. Siinä saavat sitten yön aikana tehdä taikojaan. Yksinkertaisesti sanottuna toimii.

HIUSTENHOITO:
Älkää nyt todellakaan ymmärtäkö väärin, en käy joka päivä hiuksiani pesemässä. En edes aina joka toinen päiväkään. Tässä olen kuitenkin monen vuoden ajan vannoutunut Cutrin-nimeen. Nyt tulikin kuitenkin eilen kaupasta ostettua pitkästä aikaa Garnien hius-shampoo. Nimittäin tässä on alkanut tuntumaan siltä, että hiukset vain ohentuvat, eivätkä paksuunnu kuten shamppoo lupaa. Kuitenkin värjättyihin osiin, kun hiukset olivat vielä pitkät, oli tuo hopeashamppoo-setti oikein hyvä. Siitä antaisin kyllä täydet kympit. Tämä on kuitenkin sellainen osa-alue myös, jossa pitäisi alkaa petrata. Voisinkin tuon ihonhoidon jälkeen ottaa hiustenhoidosta sellaisen seuraavan projektin itselleni. Tässäkin on nimittäin monet vuodet elelty hyvin geenien avulla. Hoitoaineita ei ole käytetty ja muutenkin hyvin vähällä vaivalla menty eteenpäin. Pakko siis tässäkin on alkaa panostaa, ettei sitten myöhempänä kaduta, kun ei tehnyt mitään. Joten jos löytyy niitä hyviä vinkkejä, otetaan todellakin vastaan!
Kuitenkin yksi lemppari sellainen "muotoilutuote" on Inkan hyllyiltä löytyvä suolasuihke. Rakastan sellaista surffitukkaa, jonka aina ulkomailla saa. Siispä ei varmaankaan ihme, että tämä on yksi lemppareista. Eipä oikein mitään huonoa sanottavaa, ainoa asia ehkä on se, että vaikutus saisi kyllä kestää paaaljon pidempää. Tosin minusta tuntuu, että se on hiuksista kiinni, ei tuotteesta. Ainakin tässä tapauksessa.

MUUT:
Lävistyksen otettua on vähän erilaisesta suolasuihkeesta tullut jokapäiväinen asia. Joka ilta suihkautan tuota lävistysliikkeestä otettua suolasuihketta. Ainakin itse koen sen toimivan oikein hyvin, sillä tulehduksen merkkejä ei ole näkyny tollenkaan. Tätäkin pitäisi käyttää aamuin illoin, kuten aluksi tein. Laiskuus vie tässä kuitenkin isomaan voiton ja käytän vain illoin.
Deodorantin suhteen... Siinä on tullut vaikka mitä käytettyä. Lähinnä ainoat kriteerit minulla on se, että kestää urheilun. Muuten eipä juuri olekaan muita kriteerejä ja mennään täysin sen mukaan mitä kussakin kaupassa on tarjottavana. Välillä on Niveaa, välillä Dovea, välillä Adidasta ja välillä sitten tuota Rexonaa. Ehkä paras näistä on kuitenkin Adidaksen. Niitä vain ei ihan jokaisesta kaupasta saa. Joten sen mukaan mennään mitä on tarjota.

Tällaista siis tänään. Tulossa on sitten kurkkaus sinne minun meikkipussiini. Nyt kuitenkin jätettiin meikit sivuun, sillä niin minä arkena usein jätänkin. Joten kysymys kuuluukin, että millaisia tuotteita siellä toisella puolella ruutua käytetään?

4 kommenttia:

 1. Todella kiva sekä hyödyllinen postaus <3 Käytän eniten varmaankin Lumenen tuotteita! Toivottavasti paranet pian, sillä tämä flunssa on todella ikävä!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, Lumenea on täälläkin liputettu pitkään milloin missäkin tuotteessa. Ja jep, sitä täälläkin toivotaan, että menisi tämä tauti ohitse ja pian...

   Poista
 2. Kiva välillä päästä kurkkimaan toisen kosmetiikkasuosikkeja. Kuten edellisissäkin kommenteissä mainitaan, mäkin vannon Lumenen kosmetiikan nimeen! Tällä hetkellä käytössä on Lumenen ihoputsari, mutta seuraavaksi voisin vaikka kokeilla tuota kasvovettä.
  Pidin muuten paljon blogistasi ja jään innoissani odottamaan uusia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuota kasvovettä kannattaa kyllä kokeilla. Itse olen ainakin kokenut sen toimivaksi, ei sillä, että minulla mitään suurta vertailukohtaa olisi. Ja hei, kiva kuulla!

   Poista

Kiitos kommentistasi!