lauantai 16. toukokuuta 2015

Hiuksille, kynsille ja jaloille

Huomenia! Tuntuipa oudolta, kun pystyi lauantaina pistää herätyskellon soimaan 11:30. Enhän minä silloin herännyt, ehei, tottumuksesta pomppasin jo ylös 9 jälkeen ja fiilis oli heti että missä pitää olla. Olenko myöhässä?
Eilinen vapaapäivä ainakin sekoitti hieman minun sisäistä kalenteria. Eilen ei nimittäin töitä ollut, sillä Kisahalli oli varattu ja on itseasiassa koko viikonlopun, Hki City Run -tapahtumaa varten. Joten helatorstain lisäksi tehty muitakin erityisjärjestelyjä. Outo fiilis siis on tässä rennosti maata lauantaiaamuna. Tähän voisi jopa tottua! Mutta hahaa, niin varmaan...

16.5.2015

Sitä sitten tulikin nautittua tuosta vapaapäivästä sekä palkkapäivästä täysin rinnoin. Muutama asia oli ollut must-ostoslistalla ja nyt ne sain vihdoin hankittua. Vielä sellainen muutama tarpeellinen asia odottaa vielä ostamista, mutta nyt ne "tärkeimmät" on hommattu. Pitää kyllä tämä kuukausi ottaa ihan rauhassa ja chillailla tuon rahankäytön kanssa. Harmi vaan että se kesä on tulossa... Noh ei masistella nyt sen suhteen vielä.

16.5.2015b
 //Tangle Teezer: Anttila 16,90e//

Kun tuli hiukset pestyä huomasin erään asian: vaalennettu osa oli paljon karheampaa kuin se oman värinen tukka. Sellaista peruukki/hamppumaista. En tiedä onko se sitten jotenkin tuo vaaleapigmentti, mutta tuli hetkeksi lievä sydänkohtaus saatua siinä. Tämän seurauksena tuli huomattua myös, että hiusten harjaaminen tuntuu aivan erilaiselta. Vanha harja kun ei ehkä ole sitä parasta laatua ja sitä en ole käyttänyt muutenkaan mitenkään ahkerasti. Nyt kuitenkin harjauksesta on tullut osa minunkin rutiinia (viimein!) juuri koska vaalennetut hiukset hamppuuntuvat suihkun jälkeen. Harjauksen jälkeen ovat kuitenkin ihan normaalit. Mistä johtunee...?
Inksulta tuli lainattua Tangle Teezeria ja näin ollen tuli siinäkin sitten todettua että pitäisi varmaan oma ostaa. En sitten tiedä mitä ihmeellistä tuossa harjassa on, kun märkiä hiuksia voi harjata ja selvittää ainakin minun vaalennettujen takut nopeasti. Minä kun en se kärsivällisin ihminen ole, varsinkaan hiuksien suhteen. Niin kiitollinen saan olla siitä, että nämä ovat helppohoitoiset olleet koko ikäni.

16.5.2015c
//Essie: Anttila 14,90e//

Luottolakka ja olin päästänyt sen kuivumaan!!!!!!! Mikä minua oikein on vaivannut? Ärsytyksen määrä oli aika iso, kun niitä oli jo alle muutenkin kertynyt muutama. En tosin voi vielä kynsiä lakata, sillä kisat odottavat, mutta heti niiden jälkeen kynnet taas lakkaukseen. Tällaista "värikästä" siis kesää kohden tulossa kynsiin. Pakko on nimittäin myöntää, että kyllähän se musta ja valkoinen sopii vain niin hyvin asuun kuin asuun... Milloinkohan minulla on viimeksi nähty värikkäät kynnet? Taitaapi mennä viime kesän puolelle. Vuosi..?
 
16.5.2015a
//Kookosöljy: Life 12,90e//

Tämä onkin vähän tällainen jokeri. Minulla on todella kuivat jalkapohjat, kiitos niistä lukuisista tunneista joita on treenihalleilla vietetty ja ovat sen saaneet aikaan. Myös se, että olen todella huono hoitamaan pitkäjänteisesti ihoa tai hiuksia, on varmasti osa syyllinen tähän. Niinpä olen pitkään toivonut sellaista "ihmetököttiä", joka vaikuttaa heti ja joka on sellainen helppoakin helpompi käyttöinen. Niinpä kun lukiessani Overjoyed -blogia ja siellä tämän purnukan näin, niin olihan sitä pakko päästä itsekin kokeilemaan. Aiheeseen liittyvään postaukseen pääsee TÄSTÄ. Ja muuten toimii! En oikein uskonut ja skeptinen olen melkeinpä mille tahansa rasvalle, mutta eilen illalla laitoin vähän jalkoihin ja ovat kyllä jo pehmeämmät! Niinkuin huomattavasti vielä. Eli eiköhän kohta rasvata koko kroppa tällä, niin jo on pehmeää. Varsinkin kun tosiaan sitä rusketustakin olisi kesällä tarkoitus metsästää niin eipä iho pääse kuivumaan. Ainoa huonopuoli tuossa on tuo purkki. Vähän liian iso on kyllä minun makuun, siis riittoissa joo, eikä tarvitse koko aikaa kaupassa ravata, mutta hieman mietityttää saakohan tuota koskaan kulutettua... No aika näyttää!
Tuli myös ostettua vaatekappalekin, mutta  vielä ei ole aika sen esittelyyn. Lähempänä kesää sitten. Sen kuitenkin sanon, että oli kyllä aika nappi ja vielä heti löytyi! Nyt on muutenkin paljon sellaisia "minun tyylisiä" vaatteita myynnissä. Tässähän on ihan häkeltynyt ja ei oikein tiedä mitä pitäisi hankkia, mitä on jo ja äh, hämmennys.
 
16.5.2015e

Aluksi ei meidän pitänyt syödä, mutta toisin kävi. Hirveä nälkä siinä yllätti ja ei nyt tyhjällä vatsalla voi keskittyä mihinkään. Niinpä pienoisen pohdinnan jälkeen tuli todettua, että pastaa sen olla pitää. Eli Forumin Italoon ja masut täyteen. Oltiin varattu tarpeeksi aikaa, mutta tietenkin meidän oli silloin viimehetkellä pakko mennä juuri syömään. Ei voitu mennä ajoissa.. no onneksi ollaan molemmat tottuneet syömään nopeasti. Ja jäi siihen vielä pari minuuttia aikaa käydä ostamassa leffaan eväitä. Leffaa kun ei oikein voi katsella ilman sitä mussutusta, oli nälkä tai ei.

16.5.2015d

Päivän siis kruunasi vielä leffa, Pitch Perfect 2 ja ai että oli hyvä leffa! Niin olin tosin veikkaillutkin mainosten perusteella ja vaikka ei meistä kumpikaan ollut sitä ensimmäistä osaa nähnyt, niin eipä haitannut. Hyvin vitsit kyllä uppos ja se musiikki! Ei ihme että on saanut niin ison suosion. Ja olihan sitä kotiin päästyä pakko katsoa ensimmäinen osa. Pääsi kyllä minulla lemppari leffojen joukkoon. Nyt alkoikin aurinko jo paistamaan, joten eiköhän sitä mennää aamiainen syömään ja vähän musaa etsimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!