tiistai 12. toukokuuta 2015

Uusi blogiyhteisö

Aamulla blogeja tuttuun tapaan selatessa huomasin, että Suomeen on saapunut uusi blogiyhteisö, blogipolku.com. Ainakin näin miten tässä on aamutuimassa ehtinyt selailemaan kyseistä sivustoa, niin omaan silmään on kyllä osoittautunut oikein mieleiseksi. Aika vastaavanlainen kuin tuo blogilista, mutta ilmeisesti sellainen astetta päivitetympi versio. Paljon siistimmän näköinen ja blogeja löytyy kätevästi ja huom S I I S T I ulkoasu. Olen muuten huomannut että tuosta siististä ulkoasusta on jotenkin tullut se minun ensimmäinen asia, jonka blogeissa kiinnitän. Okei kuulostaa tosi hassulta ja sellaiselta, että eikö nyt kaikki. Joo, mutta vaikka teksti olisi kuinka hyvää, mutta jotenkin ulkoasussa on jotain joka ei itseä miellytä jää blogi seuraamatta. Siksi myös tämän blogipolun ulkoasu on niin iso plussa.


Blogipolulla on menossa haaste, jossa se arpoo 100 euron arvoisen S-Ryhmän lahjakortin. Aika bueno summa, joka tulee kesällä kyllä tarpeeseen varmasti joka pärtälle. Joten olihan sitä itsekin pakko osaa ottaa. Eli jos blogin kirjottajia toiselta puolelta ruutua löytyy ja ette ole vielä käyneet kyseistä sivua kurkkaamassa, niin hopi hopi! Ja myös ne joilta tuo oma blogi uupuu, niin kurkatkaa, sillä sieltä kyllä niitä uusia blogeja kätevästi löytää.

Mutta nyt ehostusta naamaan ja kipittämään kohti keskustaa. Inksun kanssa pitkät palaveeraukset tulossa ja juoruja juoruja sinne väliin. Harmittaa vaan kun tuo rahatilanne on mikä on ja palkka tulee vasta viikon lopussa, tosin ainahan sitä tässä tilanteessa melkein ollaankin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!