maanantai 11. toukokuuta 2015

21 ja uusi tukka

Huh, on taas viikko mennyt ihan super nopeasti ja blogin puolella vallinnut jäätävä hiljaisuus. Pitää kyllä taas siitä niskasta oikein ronskisti ottaa kiinni ja yrittää saada vähän tuota touchia takaisin. Nyt tosin kun tämä kilpailukausi sekä pääsykokeisiin "luku" vieneet omaa aikaansa tästä kuukaudesta, unohtamatta synttäri humua, joka on nyt vallinnu viikon verran. Ei tarkoituksella, ihan vähän niinkuin puolivahingossa. Mutta sitten asiaan, eli pieni katsaus viikkoon!

Untitled

Keskiviikkona koitti aika jännittävä päivä, sillä olin varannut kampaamosta ajan. Juu ei se ole se jännittävä osa, vaan se, että minulla värjättiin hiuksia ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana! Pakko kyllä sanoa että jännitti aikalailla, vaikka kylmähermoisena olinkin.
Sellainen juttu kävi, että vakkarikampaaja, jonka luona olen käynyt 10 vuotta, joutui lopettamaan, sillä tuli noille kampaamo aineille allergiseksi. Onneksi löytyi kuitenkin hänen entinen työkaveri, joka on itseasiassa joskus nuorempana hiukseni laittanut. Eli Studio Blissiltä aika Marikalle ja tukka kuntoon.
Yhdessä käytiin sopivaa väriä läpi, sillä ainakin itseä jännitti tosi paljon, että miten se tukka tulee sitten värin osalta reagoimaan. Oli kuitenkin tosi hyvä, että Marika ymmärsi täysin mitä hain joten samalla viivalla oltiin. Vähän raitoja ja sitten liukuvärjättiin. Vaaleampaa, taittaa vähän kuparia, koska se on minulle se luonnollinen taitto. Ja ah niin hyvät tuli! Kuvissa ei tosin näy oikein kunnolla tuota muutosta ja kampaamosta tuli kiire lähtö, joten siellä unohtui jälkeen kuvakin ottaa.

Untitled

Kämänen peilipose, mutta tuosta nyt vähän saa sitä vaaleampaa väriä näkyviin. Luonnossa siis näkyy tuo ero paremmin ja varsinkin suihkun jälkeen on aina välillä sellainen "hetkinen" olo. Varsinkin kun osasta hiuksista (eli vaaleammasta kohdasta) tulee sellaista ihme hamppua kun sitä pesee. Tottumis kysymys.

Viikolla, tarkemmin sanottuna viime lauantaina tuli vietettyä sitten kavereiden kesken 21-vuotis synttäreitä. Ruokaa kokkailin Inksun avustuksella, kakun tein, joka tosin koki sellaisen epäonnistumisen sarjan, mutta no selvittiin. Sää oli kyllä ihana ja olisin halunnut ulkona olla enemmän, mutta kaikki ulkokalusteet lymyilevät vielä kellarissa.

Untitled

Nuo rullat oli kyllä ehdoton hitti ja itse ainakin löysin uuden suosikki tarjottavan. Reseptiä varmaankin pakko vilautella tämänkin puolelle. Tein siis kana-pekoni rullia sekä vege rullia Iidalle ja Annikselle. Molemmat tahnat niin taivaallisen makuisia, namii!
Synttäreitä siis vieteltiin, iltaa jatkettiin Kokomoon ja siellä sitten yksi toisensa jälkeen poistui kotioon. Ja sunnuntaina sitten äitien päivän viettoa enemmin tai vähemmin skarppeina, minä ja Inksu työn touhussa Myllyssä.

Untitled
 //Paita:Topshop/Farkut:BikBok/Ilmapallot:Punanaamio//

Pakko muuten vielä kiittää täällä blogin puolella ihania ystäviä, jotka oli hommannut minulle lahjakortin Flamingon kylpylään. Jotenkin ei siinä tilanteessa yhtään tajunnut, kuinka ihana lahja oli ja hyvin ajateltu, sillä rentoutuminen kyllä tulee tarpeeseen. Mutta vielä pitää pitää itsensä kasassa ja tsempata loppu kevät loppuun asti. Joten ei muuta kuin aurinkoista alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Sulle ois haastetta mun blogissa :) http://milladsafq.blogspot.fi/2015/05/11-questions.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, kiitos paljon, katsotaan innostunko väkertämään tuon haasteen (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!