keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Buffet päivä

Kyllä nämä kevään ilmat on ihan parhaita, tosin koska en näköjään koskaan voi olla täysin tyytyväinen mihinkään (mikä on ihan hirveän ärsyttävää!) niin kyllä niitä auringonotto säitä voisi tulla tänne päin. Nyt on ainakin toistaiseksi ollut vielä liian kylmä, etten ole rohjennut mennä makoilemaan tuonne pihalle. Vakavasti harkitsin tänään, mutta taidanpa jättää sen vielä välistä. Ensiviikoksi on onneksi luvattu sitä lämpimämpää, joten ehkä silloin rohkenen mennä.

27.5.2015
//Laukku:BikBok/Aurinkolasit:RayBan//

Viime viikolla lähdettiin Inksun kanssa nauttimaan Helsingin keväästä. Tai oikeastaan metsästämään farkkushortseja. On muuten ihan hirveää, kamalampaa kuin farkkujen ostaminen. Kun niiden pitää olla täydelliset. Ja jokaisessa on se jokin "vika", jokin joka saa ne jäämään kauppaan. Tuntuu oikeasti siltä, että tänä kesänä tyydytään sellaisiin melkein farkkushotseihin. Aika pyllystä, kun niillä minä melkein sen koko kesän tulen kuitenkin talsimaan... No etsintä on vielä käynnissä, eihän tämä nyt ole ihan vielä luovutuspisteessä.

27.5.2015a

Siitä päivästä sitten tulikin sellainen syöpöttely-päivä. Käytiin ensiksi Tokyo 55 vetämässä kunnon sushibuffat. En voi kun olla ylpeä siitä, että Inksukin on nyt sushista oikein innostunut. Tuolla on kyllä aika hyviä susheja tullut taas. Silloin joskus kun ensimmäistä kertaa kävin, niin ihan perus susheja oli vain, mutta nyt varsinkin tuo missä on ilmeisesti vähän uppopaistettua rapua on ihan yksi lemppareista. Joten leimoja on sadellut kausikorttiin...

27.5.2015b

Ja tietenkin kun yksinkertaisesta masensi vain niin paljon, niin kun ehdotus kuului Kakku Galleriasta, oltiinkin jo menossa. Ei tarvinnut toista kertaa sanoa. Ainoa mikä oli tässä se, että oltiin ensiksi menossa Bulevardilla olevalle, mutta koska ei jaksettu kävellä päädyttiin Fredalla olevalle. Aika jännä että sijaitsee kaksi noin lähekkäin toisiaan. Mutta ainakin siitä päätellen kuinka täynnä paikka oli, niin en ihmettele.
Kakkubuffet siis kyseessä, mutta saa ostettua tietenkin erikseenkin ja mukaan. Ideana on, että saat valita aina kolmesta kakusta tai leivoksesta kerrallaan. Sitten vain syöt, nautit ja käyt hakemassa lisää. Ja ai että ovat hyviä! Oma lemppari oli kyllä ehdottomasti tuo pyöreä leivos, eli punaherukka-vanilija. Kannattaa siis maistaa! Ja varma on se, että tuonne mennään uudestaan, mutta tällä kertaa niin, ettei ole sushibuffet alla. Jaksaa silloin paremmin.

Nyt palaan takaisin jumppamaailmaan. Viikonloppuna sitten onkin juhlinnan aika ja kerrankin minulla taitaa olla kaikki tarvittava kasassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!