torstai 30. huhtikuuta 2015

Otsikoton

Ah eikö se vappu ole merkki siitä alkavasta kesäsätä? Kerrankin ilma ainakin näyttää siltä, joten mikä olisikaan parempi tapa odottaa hiusten kuivumista, kuin selailla netissä kaikkea mahdollista kesään liittyvää. Erityisesti vielä festareihin liittyvää, sillä kyllä, tässä tulee tänä kesänä vihdoin ja viimein menetettyä se festari-neitsyys ihan kunnolla. Ruissiin lähdetään ja telttailemaan oikein. Täytyyhän se nyt täysillä kokea, kun monta vuotta on odotettu ja ne tässä ovat vierähtäneet ohitse. Iidan kanssa teltta jaetaan, mutta sinne on kyllä toooosi paljon kaikkia tuttuja lähdössä. Jotenkin ei millään jaksaisi odottaa, mutta silti on niin jees, että on jotain mitä odottaa. Luulin nimittäin aluksi että tästä kesästä tulee oikeasti sellainen vähän "tylsä" kesä. Huh, onneksi ei sentään!

festaricollage
//1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11//

Noita golden tatuointeja olen ihastellut ympäri somea ja varmasti muutkaan eivät ole voineet olla niitä huomaamatta. Niitä on siis kesäksi kyllä pakko hommata ja onneksi aikamonesta paikasta ne voi bongata. Luulin ensiksi, että niitä ei oikein mistään saa, mutta kyllähän niitä saa! Ainoa tietenkin se, että varmaankaan en saa niitä laitettua yhtä hienosti kuin esim. instagramissa olevilla on. Tunari kun olen...

Itse pistin kyllä kaiken tuosta ostoskoriin, paitsi nuo mustat converset, sillä sellaiset jo omistan. Katsotaan koska sitten itsekuri pettää ja painan sitä osta-nappia. Nyt kun tässä olen kovasti uhkaillut säätäväni, niin aika heikolta kyllä näyttää. Pitäisi vain lukita itsensä neljänseinän sisälle pakko paitaan, ei taida näin niikun rehellisesti sanottuna olevan mitään muuta vaihtoehtoa. Kesä on tosin tuloillaan ja no niin... Kesän jälkeen voi minulta varmasti tulla kysymään Miten meni noin niinkuin omasta mielestä? Jos siis säätämisestä puhutaan. Mutta jottei ihan lähde taas tämäkin postaus lapasesta, niin taidanpa tästä alkaa valmistautua vapun viettoon. Hyvää vappua kaikille ja välittäkää toisistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!