perjantai 10. huhtikuuta 2015

"Sunglasses, like red lipstick, change everything"

Sitten päästäänkin minun toiseen lemppari juttuun kesässä ja miksi ei ympäri vuodenkin. Eli arskoista on tietenkin kyse! Itsellä on tällä hetkellä neljät joita käytän ja onhan tässä ihan aidot Ray Banitkin olleet metsästyksen kohteena. Vielä en sellaisia ole kotiin kiikuttanut (ja lompakko toistaiseksi kiittää), mutta eiköhän sekin päivä tässä lähiaikoina koita. Vähän minulla on tapana kiintyä asioihin ja sitten en saakkaan niitä mielestäni millään. En siis ennen kuin voin katsella omalla sängyllä niitä. Voi tätä, toivottavasti jollain muullakin on vastaavia ongelmia...? Tai sitten olen vain ainoa tärähtänyt rahan kuluttaja... Toivottavasti en.
 
6.4.2015c 6.4.2015a

Aurinkolasejahan löytyy nykyään vaikka minkälaisia, mutta itselläni on jälleen muutama lemppari malli, jotka ovat jo pidemmän aikaa koristaneet kokoelmaani. Tai no kokoelma ja kokoelma... Vähän on jälleen kollaasimuotoon tullut keräiltyä erihintaisia ja mallisia arskoja, sellaisia jotka itse voisin oikein enemmänkin kuin mielelläni kiikuttaa kotiin asti. Minulla on nimittäin tapana ostaa joka kesän alussa uudet lasit aina sille kesälle. Se ei silti tarkoita ettenkö vanhoja laseja käyttäisi edelleenkin.

//Nelly(79,95e)/Nelly(11,95e)/BikBok(9,95e)//
//Nelly-Ray Ban(219,95e)/Gina Tricot(7,95e)/HM(6,99e)//

  //Nelly-Ray Ban(189,95e)/BikBok(12,95e)/HM(7,99e)//
//Nelly-Ray Ban(219,95e)/Nelly(24,95e)/BikBok(5,95e)//

Kuten bikinien kanssa, olen myös aurinkolasien kanssa alkanut tulla siihen tulokseen, että pitäisi enemmänkin satsata siihen laatuun sen määrän sijasta. Laskeskeltiin esim. Inksun kanssa, että olisi paljon järkevämpää hommata jotkut kunnon lasit, kun aina kiikutella niitä halppislaseja. Taitaisi tulla pidemmän päälle sitä paitsi halvemmaksi. En tiedä. Näin on aina hyvä perustella niitä kalliimpia hankintoja, mutta toisaalta, tottahan se on.
Joka tapauksessa aurinkoisia päiviä odotellaan ja niistä iloitaan. Niinhän se vain on, että aurinkolasit pelastaa päivän kuin päivän sekä asun kuin asun. Jos saisin päättää, kulkisin ne päässä varmaankin koko ajan. Saattaisivat tosin ihmiset ihmetellä kaupoilla, kun yksi pällistelee arskat naamassa. Tai sitten ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!