maanantai 13. huhtikuuta 2015

Hengailua LILYn kanssa (Triangl bikinit)

En varmaan ole todellakaan ainoa, joka on kuolannut itsensä kuiviin Triangl-bikineitä katsellessa. Ja kuolaus sai kovaa intoa, kun tuossa pari postausta sitten fiilistelin erilaisia uimapukuja ja bikinejä. Tietenkin oli myös Triangl-bikinit roolissaan ja heidän sivuillaan on tullutkin vieteltyä aikaa vähän ehkä liikaa. Jopa niin liikaa, että sinne lähtikin tiistaina tilaus. Mutta mitä ihmettä, se paketti saapui jo tänään?! Olin henkisesti varautunut pitkään odotteluun, mutta ei herran jestas, kun paketti tuli nopeasti perille! Arvaatte varmaan, että tämä maanantai aamu onkin vietelty bikineissä hengaillen, vaikka ei nyt ulkona todellakaan ole mikään sellainen sää. Sisällä onneksi, ainakin tässä meidän sauna talossa.


Hinta on varmaan sellainen yksi asia, joka estää monia tilaamasta tai ainakin on sellainen pieni hidaste. Kuitenkin tässä itsekin tullut todettua, että faktahan on se, että kyllä nämä perus laadun voittaa. Siis ihan oikeasti on petollista kyllä kun pistää päälle, ovat niin mukavat! Joten ainakin minulla se, että ostan parit biksut joka vuosi, jolloin rahaa menee se vajaa 40e, niin 80e biksut on ehkä silti se parempi vaihtoehto. Näin ainakin itselleni perustelen heheh.... Ei, mutta varmasti moni jakaa tämän ajatuksen.


Mites sitten se koko? Niin... Minulle ainakin tämä oli se isoin kynnys, kun en jotenkin tuosta palauttelusta tykkää ja muutenkin, onhan se kiva saada heti ne oikean kokoiset. Niinpä siinä sitten saikin sen koon kanssa puntaroida. Tuli siinä netistä selattua blogikirjoituksia, joka saattoi tosin olla virhe, sillä halusin vielä enemmän ostaa tällaiset itselleni. Ja ah, ovat kyllä hyvän kokoiset! Napakat, joten aluksi vähän jännitin, mutta sopivat kyllä niin hyvin. Turhaa sitä stressailin.

Ja siis on heidän sivuillaan oleva koko karttakin hyvä! Siellä on erimailleille erilaiset selitykset liittyen kokoihin. Ja ehdoton plussa on tietenkin se, että nämä saa tilattua erikokoisina. Yleensä nimittäin kun bikinejä tilaa, niin sitten sen setin alaosa saattaa olla sopiva, mutta yläosa ei tai toisin päin. Minua itseäni jännitti eniten tuo alaosa eikä yläosa, joka on varmasti monille se suurin miettimisen aihe. Varsinkin tällaisissa biksuissa, missä ei ole säätövaraa. Kuitenkin onneksi olivat sopivat ja nyt vain odotellaan niitä hyviä säitä, että päädee rannalle. Tai vaikka ulkomaille! Ei olisi paha, ei todellakaan.

Kyseessä ei todellakaan ole mikään mainospuhe, mutta näistä ei oikeasti ole mitään pahaa sanottavaa. Tai eiväthän nämä kokeilussa ole vielä olleet... Kuitenkin suosittelen tilaamaan ehdottomasti jos on mietinnässä. Nopeaa, helppoa ja ah niin täydelliset ovat kyllä etten oikein enää muuta keksi sanoa. Harvoin sitä saadaan tällain sanattomaksi...

4 kommenttia:

 1. Itsekkin olen paljon miettinyt tilaavani bikinit tuolta, mutta hinta tosiaan hieman hirvetyttää! :D Ehkäpä vielä annan hetken ajattelulle ja kiellän kyseisen sivun itseltäni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis sivut on niin petolliset :D Mutta suosittelen silti noiden ostamisen harkitsemista, ovat kyllä sen verran hyvät (:

   Poista
 2. Aivan ihanat bikinit! Itseänikin houkuttaisi tilata Triangl bikinit, on ne vaan niin ihanan näköisiä!

  http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä pitääkö tässä sanoa kiitos, mutta niin onkin aivan ihanat! Ja siis oli kyllä valinnan vaikeutta, pyörittelin muutamien eri kuorien ja mallien välillä pitkää, ennen kuin näihin päädyin (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!