keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hehkutusta, kuulumisia, harmistusta ja ideointia

Tietenkin on nyt pakko tulla hehkuttelemaan ja fiilistelemään tänne bloginkin puolelle asiasta. Nimittäin eilen lähtikin minulle nuo Triangl-biksut tilaukseen ja nyt niitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Pohdinnan jälkeen nimittäin tuli vain todettua, että miksi ei? Niin, miksi ei? Varmaan pahin kysymys, kun on kyse jostain shoppailuasiasta tai ulkomaanmatkasta. Ainakin kun minulta kysyy tuon kammotuksen, niin siinä sitten yleensä mennään jo pää edellä.

Vähän muitakin kuulumisia. Eilen tuli käytyä Kristan kanssa sushilla. Namia! Otettiin puoliksi, niin saatiin enemmän vaihtoehtoja. Tuli myös pohdittua, että millos me sellainen Party Platter hommataan. Tuntuu nimittäin aina, että jää vielä hivenen nälkä, vaikka masu olisikin täynnä. Mutta kun sushi on vain niin hyvää!

Untitled

Tuli myös todettua eilen, ettei rahatilanne ole oikein niin hyvä kuin olisin toivonut. Siispä ensiviikolla alkaakin haaste, jossa kirjaan menot ylös. Saa siinä sitten nähdä sitä rahan käyttöä. Tänne bloginkin puolelle ajattelin kirjata tuon haasteen tulokset sitten ylös. Katsotaan miten siinä sitten käy.

Ja tänään tuli napattua itseä oikein niskasta kiinni ja tein vihdoin yhteishaun. Vähän hakuasiat muuttuneet tässä muutaman viikon aikana, mutta nyt on itsellä hyvä fiilis. Varsinkin kun se on nyt pois alta, niin voi keskittyä kaikkeen muuhun. Onhan se vähän stressannut, että kun tuota hakemista pitkittänyt, niin meneekö se sitten vahingossa kokonaan ohitse. Onneksi ei niin käynyt ja nyt vain pitäisi lukea. Jostain sekin motivaatio on repästävä, mutta kaikki aikanaan.

Sitten vähän sellainen ikävämpi asia. Tuli nimittäin tänään pompittua trampalla ja siinä samassa sitten risti jäi verkon väliin ja naps, ketku katki. Ristikin siinä sitten lensi jonnekkin, mutta onneksi sitten treenien jälkeen etsiskely tuotti tulosta ja risti löytyi. Nyt pitää vain tässä hommata uusi ketju, kun vain kerkiän. Harmitus oli kyllä suuri ja on edelleenkin. Rippi lahjaksi on risti saatu ja siitä lähtien se on kiikutellut kaulalla. Nyt on vain jotenkin todella alaston olo. Mutta silti onni onnettomuudessa, kun risti löytyi.

Ajattelin tässä myös joku päivä kun kerkiän niin toteuttaa Mitä jos... -postauksen. Muutamia ideoita itseltäni löytyy, mutta lisää kaipailisin. Joten jos vain päänupista löytyy mitä ihmeellisempiäkin, niin saa laittaa kommenttia tulemaan! Nyt kipitän keräämään tarvittavat tavarat ja suuntana Liikuntamylly.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!