sunnuntai 31. elokuuta 2014

Lazy Day

31.8.2014a
31.8.2014c 31.8.2014

//Jumsuite: OnePiece//

Aluksi piti tämäkin päivä viettää täysin töitä tehden. Kuitenkin tuo flunssa-aalto on iskenyt tännekin aika lujalla voimalla tyttöihin. Yhdellä valmentajalla siis iltavuorot pärjättiin ja pääsin kotiin. Teki kyllä kieltämättä ihan hyvää, tuntuu ettei oikein sellaista "minä-aikaa" ole. Vaikka siis on, mutta siltä nyt on tuntunut.

Keskustaan asti olin kuitenkin ehtinyt ja bussin lähtöön oli parisenkymmentä minuuttia. Stockmannille siis ja sieltä vähän itselle herkkua kotiin syötäväksi. Ah, Stockmannin caesar-salaatti on kyllä vain niin hyvää. Siitä onkin tullut ihan vakio eväs varsinkin kun Tampereelta tullaan junalla. Oikein perinne jo!

Tuli tuossa joku päivä sitten OnePiece kausikin avattua. Alkoi kyllä vähän mietityttää, että pitäisikö ostaa toinen. Tuo on jotenkin iso, en usko pienentyneeni, mutta lukuisat käytöt ovat varmaan osittain vänäyttäneet tuotakin. Tai sellainen vähän "tiukempi" olisi kiva vaihtelu. Ehkä tästä eksynkin vielä illalla sivuille ja tilaan...

Loppu päivä menee kyllä ehdottomasti akkuja ladaten ja otsikon mukaisesti laiskotellen. Vähän pitää koneella työhommia tehdä, mutta muuten aion kyllä loppu tunnit pyhittää täysin jollekin muulle. Huomenna nimittäin onkin se startti ihan arki arkeen, josta eilen jo puhuin. Akkujen lataus kunniaan!

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!