keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Roar

2.9.2014c 2.9.2014a 2.9.2014b
2.9.2014e
//Rintsikat: 14,99e(kpl) /Stringit: 5,99e(kpl)//

 Vähän tässä ostosten esittelyä. Jotenkin tota syksyä vain odottelen, että saisin viimein laittaa takkeja niskaan. Mutta ilmeisesti helle meinaa nyt uudestaan päälle paukata. Mikäs siinä, en nyt valita kun sateet kerran loppuivat. Aika valittavaa sorttia muuten sitä olisi ja enhän minä ole (vai olenko?)

Vaihteeksi taas syksyn ispiroimana eksyin Nelly:n sivuille. Ostoskori kyllä täyttyi kivasti, mutta eihän sitä nyt kaikkea voi ostaa. Tiliä en nollille pistä, vaikka kuinka tekisi mieli. Ei, sen olen päättänyt jo kauan sitten. Mutta takaisin aiheeseen, eli siellä selaessani iskin silmäni noihin tiikeri-urheilutoppiin. Siinä oli kyllä sellaista materialismirakkauta ensisilmäyksellä.  Positiivisesti jopa yllätyin kun ne päälle pistin, vaikka ohutta kangasta olikin ja epäilys oli suuri. Mutta hyvin ovat toimineet tämän tytön valmennusriennooissa (sekä ice bucket challengessa).

Tuo kukkaprinttinen peplum-toppi oli toinen, joka sai kunnian päästä tilaukseen. Tuo printti oli erityisesti se, johon silmäni iskin ja paremmalta näyttää vielä luonnossa kuin kuvassa! Kangas on sellaista uimapuku-kankaanomaista, mutta siis päällä aivan täykky. Jämäkkä ja tuntuu niin mukavalta. Harmittaa hieman, etten kesällä tuota bongannut, sillä aivan täydellinen kuumiin päiviin. Mutta hei, niitä onkin onneksi luvassa, joten paita pääsee varmasti käyttöön!

Muuten en oikein esittele alusvaatteitani täällä blogin puolella, mutta nyt oli tultava. Nimittäin minä kuulun niihin, jotka vihaavat rintsikoiden ostamista. Farkkujen jälkeen ovat kyllä niukalla kakkossijalla inhokkien listalla. Tai siis, inhokki sovitus listalla. Nytkin sovitin varmasti kymmenen, ehkä ylikin ja mukaan lähti kaksi. Jee! Se on oikeasti voitto ja varsinkin, kun nuo musta-rosat-mikälie pinkin sävynväriset rintsikat ovat vain niin ihanat. Nyt ymmärän ehkä 1% enemmän naisia/tyttöjä, jotka alusvaatteiden ostosta pitävät. Valkoiset oli puolestaan ihan pakko ostaa ja onhan tässä nyt myönnettävä, että taitavat olla ensimmäiset valkoiset rintsikat jotka omistan. Kyllä, näin pitkälle ollaan päästy ilman yksiäkään valkoisia.
Ritsikat sekä stringit siis H&M:stä.

Vielä kuitenkin on päästävä ihan shoppailu-shoppailee syksyä varten. Suomessa? Ulkomailla? Ken tietää, mutta näin tapahtukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!