keskiviikko 6. elokuuta 2014

Auingonlasku Kaivarissa


Ihan vain maanantain kunniaksi käytiin Kristan kanssa Kluuvin mäkkärissä hakemassa vähän evästä, sporaan hypättiin ja suuntana Kaivari. Okei, aluksi suunnitelma oli mennä Mattolaiturille leffailtaan, mutta ainahan ne suunnitelmat jollain tapaa muuttuvat. Ainakin minun elämässäni, koskaan ei toimi suunnitelma A, vaan se B on kyllä luotettavampi vaihtoehto. Melkein aina. Usein. Takaisin asiaan.
 
5.8.2014e

Mikäs siinä oli syödä kesäilmassa, katsella kalliolta maisemia ja syödä. Auringonlaskua siinä sitten katseltiin ja vähän päiviteltiin tapahtumia Kristan kanssa. Yksi ampiainen siinä tuli häiritsemään, joten otettiin jalat alle ja juostiin kauas. Kamat siihen jäi sekä muutama hämmentynyt ohikulkija. Taisi olla meikäläisen kokis liian huumaavaa ampiaiselle, kun ei millään meinannut sitä jättää rauhaan.
 
5.8.2014c
5.8.2014b 5.8.2014a 5.8.2014d

//Aurinkolasti: Nelly.com/ Toppi: BikBok/ Shortsihame: BikBok/ Kengät: Converse//

Kamera oli siis mukana ja Kristan kanssa siinä auringonlaskussa kuvia oteltiin. Samaan aikaan siellä oli benjihyppääjiä ja aika kylmiäväreitä siitä sai, kun rääkäisyjä osa päästi. Sätkynukeiltakin näyttivät kun siinä retkahtelivat!
 
5.8.2014g

 Kuten jo alussa totesin, suunnitelmiin tuli muutosta. Tuuli siinä meren lähellä oli sen verran navakka että todettiin, ettei ole järkeä mennä siihen paleltumaan. Niinpä sitten tulikin tehtyä kävelyretki kierrellen. Kyllä Helsingissä on kesäsin kiva vaellella. Jotenkin on vain niin rauhoittavaa kävellä ilman mitään selkeää päämäärää. Vaellella. Varsinkin kun tuntuu että elämän on sellaista kiireistä ja hetkistä.
 
5.8.2014f

 Napattiin jätskit matkaevääksi. Totesinkin, että taisi olla minun ensimmäiset irtojätskit tänä kesänä. Hyvä tässä kesän viimeisinä kuukausina. Ei vain ole tullut käytyä missään missä tuollaisia kiskoja olisi. Muutenkin kesä vain hurahtanut silmien edestä, tuntuu ettei oikein mitään ole tullut tehntyä, mutta silti kokoajan on ollut liikkeessä. Ehkä tämä tuleva "jatkuva" kesä on osa syy. Ei ole samanlainen paniikki tehdä kaikkia asioita, kun ei se koulu tosiaan ala enää. Tai no, vielähän sitä kesää on jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!