torstai 7. elokuuta 2014

Watermelon


Parisen viikkoa sitten olikin viikonloppu buukattu aivan täyteen. Lauantaina lähdettiin Jennan ja Kristan kanssa suuntaamaan kohti Keravaa kaverin tupareihin. Lämmin sää paahtoi ja autossa ilmastointi olikin aivan täysillä. Tuntuu kyllä hirveeltä astua jostain kylmästä sitten takaisin lämpimään. Pitäisi varmaan matkata vain ilman ilmastointia, mutta ei pysty. Busseissakin olen aina innoissaan kun näkee uuden bussin tulevan, missä tietää ilmastoinnin toimivan.
 
10557466_10154427513565224_6078414539732678287_n

//Aurinkolasit: Gina Tricot/ Toppi: TALLY WEiJL(Cypros)/ Shortsihame: BikBok//

Onneksi Maijalla sekä Mikolla, keiden tupareissa oltiin, oli aivan mieletön terassi sekä piha. Näin ei lämmin ilma tuntunut niin kamalalta, kuin olisi varmasti tuntunut, jos oltaisiin kaikki ahtauduttu sisälle.
Oli kyllä niin hieno kämppä, että vaikka tyytyväisenä kotona asustelenkin, eikä sellaista hirveätä muutto himoa ole tullut, niin nyt kyllä tuli. Ehkä asiaan vaikutti sekin, kun Turkuun muuttavat puhuivat muutoistaan. Toisaalta, kyllä se aika minullekin sitten koittaa kun on koittaakseen.
 
1506438_10154427513625224_7460326853362084417_n

Porukkaa oli kyllä sievoinen määrä, mutta tosiaan terassin ja ison pihan takia mahduttiin aivan hyvin. Pakko kyllä kehua Mikon kokkaustaitoja, tarjottavat olivat kyllä hyviä! Tosin lämpimällä säällä tältä tytöltä katoaa nälkä aina jonnekin unholaan. Janohan siinä koko ajan vain on! Onneksi oli kaksi Pepsi Maxia mukana, kun holittomalla linjalla tuo ilta mentiin.
 
7.8.2014c

Lahjaksi annettiinkin porukalla lahjakortti Långvikiin. Näin molemmat pääsisi kunnolla rentoutumaan yhdessä, kun kiirettä pitää töiden sekä opiskelujen suhteen. Vaikeaa on ostaa mitään astioita sun muuta, ainakin meidän kaveriporukassa ollaan tosi tarkkoja tuollaisista ja ei sitä oikein mitään "tyhmää" viitsisi ostaa. Muutenkin tykkään antaa lahjoja, tykkään enemmän kuin antaa, mutta ai että vihaan sitä keksimistä. Luulisi että netissä olisi jokin kone/testi jonka avulla saisi selville sopivan lahjan. Olen varmaan maailman huonoin ihminen keksimään lahjoja... Joulua odotellaan innollaa.
 
7.8.2014

Pakko vielä tulla mainostamaan noita Kaivon burritoja! Siis tänä kesänä Kaivolta on saanut ruokaa terassilta ja koska holittomana oltiin niin olihan sitten jotain siihen käteen saatava, kun muilla oli niitä juomia. No, tiskille ja burrito. Oli siis aivan älyttömän hyvää! En tiennyt oliko se se nälkä vaiko mitä, mutta aivan loistavaa. Hintaa siis oli 8,70e, sama kuin melkein juoman ostaisi. Siinä sitten pojatkin kävi niitä ostelemassa mitä pikkutunteja lähemmäksi mentiin. Suositellaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!