perjantai 23. toukokuuta 2014

Sunbeam


Kyllä vain nyt pitää tuota kaikesta ihanuudesta nauttia. Tekee oikein pahaa istua sisällä, kun ulkona aurinko paistaa, mutta kaikkea ei valitettavasti sielläkään voi tehdä.
Vähän päivetystä tuohon ihon pintaan kaipailisin ensiviikolla olevia lakkiaisjuhlia varten, mutta ei ainakaan vielä mitään suuria muutoksia näy. Itse tosin rusketun melko nopeasti ja kyllä rajat jo on, mutta jotenkin ei se silleen "näy" ellei niitä rajoja katsele. Erityisesti selkään ja jalkoihin sitä brunaa kaipailisin, kiitos.

2014-05-23_03-10-28

//Shortsit: Reserved//

Lakkiaisvalmistelujen ohessa on sitä siis ehditty onneksi ulkoilmasta nauttia. Vähän oli tuossa epävakaisempia päiviä, mutta nyt tuntuu taas siltä, että onhan se Suomi ihan kiva maa. Ainakin silloin kun mittari näyttää auringossa sitä 30astetta. Hehe...

Kengätkin sain vihdoin ostettua, oli kyllä urakan takaa. Pakko nyt tässä ruveta kriittiseksi/negatiiviseksi/valittelevaksi, mutta siis tuo kenkävalikoima oli kyllä aika laiha. Siis perus beigejä/nuden värisiä kenkiä etsin ja ei, ei mistään löytynyt. Mustiin siis päädyin, mutta niistä saa sitten parempaa kuvaa varmasi itse lakkiaispäivänä.
Lakkikin testattu, että ei liian iso ole, mekko pienennetty ja enää ainoa "ongelma" onkin sitten korujen valinta. Varmaan siihen viimeiseen päivään menee, paniikki juoksu pitkin Helsinkiä ja ehkä pyörähtäminen siellä Vantaan puolella. Kerrankin ajattelin, että olisin ihan läpällä voinut ajoissa olla näiden asioiden suhteen, mutta ei. Jotkin asiat eivät selkeästi muutu, eikä niitä opita edes kantapään kautta.

2014-05-23_03-05-12

//Lippis:Stadium/Bikinien yläosa:Primark//
+meikitön

Nyt vain peukut pystyssä, että säät pysyisivät ja ei tarvitsisi lakkiaispäivänä sateessa oleilla. Varmasti jokainen valmistuva, vieras tai ihan kuka vain nauttisi mieluummin tuosta päivästä, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa ja elämä on ihanaa-asenteella. Niin ainakin omasta puolestani voin sanoa.

2014-05-23_03-11-58

Tästä lähdenkin kohti ihanaa Kisistä, joka varmasti täyttää saunan kaikki ehdot. Vielä kun ruskettuisi sen lämmön avulla niin olisi aika iso plussa. Sinne siis paahtumaa, aurinkoista perjantaita kaikille ja nautitaan näistä säistä niin pitkää kuin voidaan. Kyllä se sateinen Suomen kesä vielä jossain vaiheessa nurkaan takaa tulee ja hyökkää........


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!