keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lihatiski


Viikot menee aivan hujauksessa ja päivittelykin jotenkin päässyt unohtumaan. Kiirettä tosin pitää, kun viimeistä viedään lakkiaisvalmistelujen kanssa, joten siinä ollut varmasti osa syy myös. Onhan sitä noista ilmoista tullut nautittua, ei oikein ole viitsinyt koneen äärellä istuskella.

2014-05-27_11-38-54

Lauantaina kokoonnuttiin tyttö porukalla Pikkukoskelle juhlistamaan Mimmun 20-vuotis päivää. Vaikka ollaan naisen kanssa jo tunnettu monta vuotta, oli tämä ensimmäinen kerta, kun hänen syntymäpäiväänsä pääsin juhlistamaan. Ikimuistoinen päivä siis.
Ilma oli aivan loistava, ruokaa oli ja hyvää seuraa. Hieman eräät myöhästyivät ja minä kun en ollut päivän aikana kunnolla syönnyt, niin nälkä oli aika melkoinen. Siinä sitten kun kirotut myöhästelijät viimein saapuivat, grilli tulille ja makkarat suuhun. Niinhän sitä sanotaan, että nälkä on paras mauste.
2014-05-25_01-14-36

Vierähtikin ihan puoleen yöhön asti, mutta hauskaa oli. Judan kanssa lähdettiin bussia metsästämään, kiertoteitä kuljettiin, kunnes päädyttiin takaisin porukkaan. Hehe... Minä kun olin jo tuonne tullessa onnistunut eksymään, niin eivät ne reitit ihan hallussa olleet. Ei ihan isän suunnistustaidot ole tänne asti periytyneet.
Kotiin kuitenkin päästiin mutkien kautta ja ihan hauskaahan se matkustelu oli. Kesällä ehkä juuri parasta on se huolettomuus ja se, ettei silloin yöllä jäädy kuoliaaksi, vaan on oikeastaan ihan mukava olla. Kesää siis odotellessa ja nimenomaan sitä LOMAA.

Maanantaina oli vielä mahdollisuus nauttia auringosta ja sen lämmöstä, mutta tiistaina iskikin ihan päinvastaisuus. Eipä siinä mitään, kotona sitten menikin se aika lukien.
Koulussa tuli piipahdettua, kun lakkiaisharjoitukset kutsuivat. Ehkä turhin asia ikinä, sillä ei päästy edes juhlapaikalle, vaan auditoriossa istuttiin ja kuunneltiin mitä olisi tulossa. Sähläri kun olen, niin aina jotain tapahtuu, mitään ei voi koskaan ennakoida. Siispä vähän turhalta tuntui istuskella siellä.

2014-05-27_07-18-55

//Takkisiskot//
Instagram: @pamikyltsi 

Kavereitahan siinä kuitenkin sai nähdä ja ehkä siitä kuitenkin jotain hyötyä oli. Mistä sitä tietää, ainakin lakki on nyt toimitettu ja lauantaita odotellessa. Aika kyllä menee nopeasti ja toivoisin vain, että se lakki olisi päässä ja kaikki olisi jo ohitse. Niin "innokkaasti" tätä odotetaan!

Tänään onkin sitten Kristan kanssa juostu paikasta toiseen. Äidille etsiskelty lyyraa, kavereille lahjoja ja vaikka mitä kaikkea siinä sivussa. Tuntui kyllä hyvältä olla sellainen "vapaapäivä", ettei ole ollut kiire mihinkään. Hetken unohdin jo kaiken lakkiaisiin ja pääsykokeisiin liittyvää. Vain hetkeksi tosin.

2014-05-28_08-18-23

//Annos 15e.//

Ruokaa oli kuitenkin ensin saatava nassuun ja suuntana olikin Sushi&Wine. Edelleenkin molempien ykköspaikka ja lounas ei kovin hintavaa ollut. Ainakaan suhteessa.
Maistui kyllä niin hyvälle, sushi on kyllä aina hyvää. Vaikka masu oli täynnä niin silti tuntui siltä kuin olisi vielä pitänyt ottaa enemmän. Ahmatin piirteitäkö?

Kaipoissa kierreltiin ja sitä ihmispaljoutta. Huomaa ehkä että ei ole tullut ihmisten ilmoilla kauheasti oltua, sillä ei varmaankaan se ihmispaljous oikeasti niin paha ollut. Kuitenkin hirveesti tuntui, että oli ihmisiä, ehkä tämä koulujen loppumisajankohta syynä.


2014-05-28_08-22-31

//PopCorn-Tummasuklaa-Vaahtokarkki/Maitosuklaa//

Olihan meidän pakko käydä jälkkärillä Vanhalla. Tee-Se-Itse Magnum oli kyllä niin hyvää, suosittelen käymään, jos ette ole vielä käyneet. Ja käykää vaikka olisitte!
Hintaa on 4e ja on täysin rahansa arvoista. Jos rahaa sekä ikää löytyy niin 10e saa vielä skumpat päälle. Nam, nam! Kunnon kaloripommi ennen lakkiaisia toimii.


2014-05-28_09-46-14

//Huivi:BikBok/Takki:Edustus/Kangaskassi:Monki/Farkut:BikBok/Kengät:Nike//

Tuntuu edelleenkin hassulta pukeutua kuin syksyyn, kun tosiaan maanantaina vielä olin shortseilla heilumassa ulkona. Näin se sää muuttuu nopeasti.

Melkein kaikki tarpeellinen löytyi, lahjoja en voi paljastella, etteivät uteliaat silmät näe. Aivan, juuri sinä Mimmu!
Huomenna täytyy silti käydä keskustassa, Stockmannilla odottaa varaus. Hehee, olempas minä nyt ilkeä, kun en mitään sano, mutta huomenna sitten. Ei ole siis tarkoitus olla sellainen ärsyttävä, joka ei kertoile mitä on tulossa. Näin kuitenkin kävi.
2014-05-28_09-50-21

 Ilta meneekin koristeita tehden, siivoten ja sama jatkuukin sitten huomenna. Aika tiiviit paripäivää tiedossa. Toivottavasti selvitään, sellaista se on kun tekee kaiken itse. Remonttiakin tässä vielä tehdään, eilen saatiin esim. yläkerran kylpyhuone käyttö kuntoon. Näyttää siis aika erilaiselta kuin viikko sitten. Ehkä tämäkin talo joskus valmistuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!