maanantai 19. toukokuuta 2014

30°c


Jee vihdoin nämä säät. Ihanaa, tätä ovat varmaan kaikki odottaneet, lukeneet sitä hehkutuksen määrää mistä lie, mutta onhan se vain aina niin. Ainoa miinus näissä loistavissa säissä on se, että jos nyt on lämmintä ja aurinkoista, mitäköhän on sitten ensi viikolla lakkiaisissa...Viikonloppu hujati oikein tuolla Kuortaneella. Lähtö oli perjantaina päivällä tyttöjen kanssa junalla kohti Seinäjokea, josta sitten bussilla jatkui vielä matka itse Kuortaneen urheiluopistolle. Sielläkin on tullut oltua niin monta kertaa, että kaikki on aivan tuttua.
Tuomarikoulutuksen merkeissä olin, joten aika kului sääntöjen opetteluun sekä tuomaroinnin harjoittelemiseen videoiden voimin. Välillä oli niitä epätoivon hetkiä, mutta eiköhän siitä selvitty. Ainakin pääsin sen vapaaohjelma osuuden läpi, jota jännitin kaikista eniten. Keskiviikkoon mennessä saan tietää, miten loppujen telineiden kanssa käy. Niissä olo oli ehkä hieman itsevarmempi, mutta heti kokeen jälkeen, kun aloin niitä antamiani tuloksia miettiä, niin tuli paniikin aihetta. Ei saisi ikinä, ikinä heti kokeen jälkeen miettiä mitä oikein kirjoitti. Siinä vain tulee vainoharhaiseksi.


Kuortaneen ehkä paras puoli on siinä riippumatta siitä onko voimistelija, vai valmentaja vai kouluttautumassa tuomariksi, että ruokaa on. Tuntui jälleen että syötiin koko ajan ja ehkä parasta on se, ettei sitä ruokaa tarvitse tehdä itse. Haha, laiska...

2014-05-19_03-46-06

//Aurinkolasit: GinaTricot/Bikinien yläosa: Ann Christine//

Tänään ollaan siis auringosta nautittu, pääsykokeisiin epätoivoisesti lukien ja illalla työt taas kutsuvat. Huomenna siivous urakka ylppärijuhlia varten tiedossa, viikon aikana pitäisi saada vielä kengät ostettua ja varmistuttua siitä, että lakki on oikean kokoinen. Myös ruokia testattava ja mitäs vielä? Autokoulun syventävään vaiheeseen täytyisi myös pikapikaa ilmoittautua, ettei käy vielä huonosti ja joudu käymään koko prosessin alusta loppuun. Pelottaa kyllä kieltämättä, toivotaan että nyt saataisiin asioita järjestykseen. Onneksi pieni paine helpottaa ehkä voimistelun osalta, mutta lomaa odotan kyllä enemmän kuin innolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!