keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Mac and Cheese


Viime perjantaina Krista oli järjestänyt minulle sellaiset myöhäiset synttärit. Tuo vappu ajankohtana on aina jotenkin sellainen hankala, kun siinä ensin juhlitaan sitä vappua ja sitten kun se minun päivä olisi 2.5, niin aina on jotain muuta ollut.
Nyt kuitenkin porukkaa oli kivasti saatu kasaan ja Krista oli varannut Helsingin Hard Rock Cafesta meille pöydän. Vaikka musiikki onkin aika kovalla ja saa siinä pikkasen huutaa vastapäätä istuvalle että kuulee, niin oli kyllä silti todella hauska ilta. Porukkaa oli koulun kautta, ystävien kautta ja sitten tietenkin vanha kunnon joukkue jämä.
Tarjoilija oli aivan huippu, mutta taitaa kuitenkin vielä voiton viedä se Berliinin Hard Rock Cafessa ollut tarjoilija, joka meitä viihdytti, kun noin vuosi sitten siellä oltiin.


2014-05-14_05-26-43
2014-05-14_05-29-04

Tiesin että yllätys oli tulossa ja yritin siinä esittää "todella" yllättynyttä, kun sitten illan loppupuolella tarjoilijat tulivat laulaa ja jäätelö annos mukanaan. Kyllä siinä reaktio ihan aito oli, mutta ei sellainen "eikä, en osannut ollenkaan arvata"- reaktiota ei tullut. Inksun sanoja lainaten, minua on mahdoton yllättää, olen ilmeisesti liian hankala!

IMG_20140509_233206

//Kröhöm, mikä laatu... instagram//


Väsyneenä suuntasinkin kotiin, sillä aamulla meillä olikin Inksun kanssa lähtö Jyväskylään kauden viimeisiin kisoihin. Lauantai päivä siellä hurahti aivan kokonaan ja oli ihanaa päästä kotiin sänkyyn nukkumaan. No, ei sitä ihan suoraan menty, täytyihän Euroviisujen pistelaskenta katsoa.

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää vähän perinteistä poiketen. Ylppäreitä varten on aika paljon vielä tehtävää, siis talon kanssa, joten siinä sitten menikin sitä päivää. Itse kävin treenit vetämässä, mutta aika puhki siinä oltiin...


2014-05-14_05-30-46

//Isän tekemä äitienpäivä aamiainen//

Tästä palaankin tekemään ylppäri kutsuja sekä selailemaan tuomarointi sääntöjä. Viikonloppu vierähtääkin Kuortaneella tuomarikoulutuksessa. Jännittää kyllä hieman, sillä sääntöjä on paljon (englanniksi koko aineisto) ja muiti ei ihan ole nyt terävimmillään. Toivottavasti läpi pääsisi, niin ei olisi mennyt se viikonloppu hukkaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!