lauantai 20. heinäkuuta 2013

Voittaja fiilis

Postausta parin päivän ohjelmasta taas luvassa. Koska työt alkaneet ja muutenkin tekemistä riittää, ei koneelle joka päivä yksinkertaisesti vain ehdi! Kuitenkin aina se joku hetki menee postausten tekemiseen, ei ne ihan minuutissa synny.

Keskiviikkona Maija tuli Maralla hakemaan kotoa. Korsoon matkattiin, suunnitelmissa niinkin hyödyllistä kuin matikan ylppäreihin harjoittelemista! Aivan, ylppärit odottelevat syksyllä, kauhuissani olen jo nyt sillä pitkä matikka ja uskonto edessä... Voi apua!


Mara kiitoradalla

Maijalta suuntana ylläri, ylläri, Ruusan koti! Kaupankautta hakemaan vähän iltapurtavaa. ELi perus tyttöjen ilta tiedoss leffoja katsellen. Tuntui ihanalta päästä rentoutumaan, vaikka vain muutama työpäivä takana, mutta se on pakko myöntää, että loman jälkeen aina paluu arkeen on kammottavaa! Niinpä koko ilta (yö), osui juuri oikeaan saumaan (:.


Torstaina olikin sitten paluu arkeen, matikan laskemista ja illalla töitä, eli ei mitään sen kummoisempaa. Pakko kyllä myöntää, että koulu on rankkaa, vaikka ei se edes ole vielä alkanut! Mitenköhän tästä vuodesta taas selvitään...


Vähän noita matikankirjoja... Ja kaksi laskinta!

Perjantaina oli kyllä sellainen päivä että huhhu! Aamulla töihin ja töistä Kristan sekä Jennan kanssa kaupungille. Sää oli aika mielenkiintoinen, satoi ja paistoi yhtä aikaa sekä sadetta tuli yllättäen pitkin päivää kuuroina. Kotona käväisin kaupungilta tullessa nopeasti, ennen kuin Kristan äidin kyydillä suuntana Espoo ja Innan mahtikoti. Suunnitelmissa oli lähteä porukalla kaivolle. Erinäköisten sattumusten kautta, huomasin istuvani kuskin penkillä. Apua! Olen siis viimeksi ajanut autoa lokakuussa, joten en liioittele sanoessani että olin aivan kauhuissani. Tuli sellainen olo että jos tuosta selviän selviän mistä tahansa, no ei nyt ihan, mutta melkein (:. Ella, jonka ensiksi piti ajaa toimi siinä vieressä henkisenä tukena, kun tuolla keskustassa ajettiin. Ainiin, ja menihän meiltä rengaskin puhki siinä matkalla! Kenellekään tapahtunut näin???


Inna ja puhjennut rengas. (Ja ei, ei me sitä kolmiota tohon jätetty, toimittiin aivan oppikirjan mukaisesti hyvä me!)

Kaivolle mutkien kautta päästiin, itse en tosin sisälle mennyt. The Tall Ships Racen takia olevien teiden sulkemisen takia oli siinä mennyt niin paljon aikaa perille pääsyssä, etten ehtinyt, kun matka jatkui muualle. Tosin ei se hirveästi minua haitannut, selvänä kun olin olisin todennäköisesti sinne kaivon sohville nukahtanut. Mutta hauska ilta kaikesta huolimatta oli ja pakko myöntää, että olin iloinen siitä kun mut sinne ratin eteen laitettiin, sillä nyt on varmempi olo ton ajamisen suhteen (:.


Kengät: Ugg
Shortsit: Hollister
Neule: Reserved

Nauttikaa kesäloman viimeisistä hetkistä, minä siirryn tästä pikkuhiljaa arkikoomaan, joka kattaa töitä, koulua ja vielä lisää koulua. Onneksi tähän mahtuu vielä pari matkaa ennen koulun alkua, niistä tulee myöhemmin lisää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!