sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

London Calling!

Eli nyt sitä postausta yhdestä tulevasta matkasta, josta TÄSSÄ edellisessä postauksessa jo lupailin. Juttu on nyt niin että tämä tyttö lähtee Lontooseen! Mitä, mitä, mitä??? Kyllä, London calling ;).
Ensi perjantaina siis lähtö tutun matkakaveri Kristan kanssa Norwegianilla ja suuntana Lontoo! Ollaan niin innoissamme, ei jaksa odottaa, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Vaikka tässä on tultu matkustettua oikein mukavasti, ei tätä tilaisuutta voinut jättää välistä, sillä päästään majoittumaan Kristan enon kotiin Lontooseen, joten tilaisuus on aivan LOISTAVA!


Matkan kesto on pidennetty viikonloppu, mutta sehän ei haittaa, tosin  varmaan mielellämme oltaisiin pidempääkin... Tosin mulla on sellainen kutina, että tämä ei ole viimeinen kerta kun Lontooseen suuntaan (:. Matkan jälkeen tulee matkapostaus (tiedän, Rodoksesta ei vielä ole tullut, mutta en ole saanut kuvia....) enkä oikein tiedä mitä kertoisisin, sillä ei oikein itsekään vielä tiedetä. Äkkilähtö tämäkin nähkääs ;). Kaksi asiaa on kuitenkin varmaa.


Joten 26.7 tämä tyttö istuu taas lentokoneessa, Lontoo suuntana, paikka jonne olen aina halunnut mennä, plus saan yhden "tehtävän" tehtyä, jonka mun Bucketlistiin laitoin (: Lista nähtävänä TÄÄLTÄ!


4 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen matkustelet vain koko ajan :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, voi ei älä ole rahaa menee ihan liikaa :D

   Poista
 2. OON kade!
  - http://www.annisblog.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D! No onhan toi kyllä aika kivaa lähteä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!