perjantai 5. heinäkuuta 2013

Rodoksen jälkeen paluu "arkeen"

No taas on jo aikaa kulunu siitä kun tänne olen viimeksi postaillut ja tällä kertaa syynä on kone, joka alkaa kohta jo olla eläkkelleelähdön tarpeessa... Joten kännykkätyylillä mennään (:

Rodoksen jälkeen on ehtinyt tapahtua taas vaikka mitä, mutta tälleen tiivistetysti nyt mennään. Eli viime viikon perjantaina pidettiin Rodos ilta, mukana toetysti Janina, Maija ja Ruusa joka tarjosi ruokailutilat (vaihteeksi....). Ruokana kreikkalaistyylillä ja muutenkin vedettiin Rodosmeiningillä koko ilta. Yöllä lähdettiin vielä Maijan kanssa ajelemaan helsingin ja vantaan yöhön.
Sitten sunnuntaina olikin lähtö ison porukan kanssa kohti Ruusan mökkiä. Vaskivesi kohteeksi ja ei muuta kun kaksi autoa täyteen tyttöjä ja ruokaa! Maija lähti tuttuna kuskina viemään kymmenhenkistä joukkoa kohti mökkiä Ruusa, Anna, Saija ja Inka kyydissä. Even kyydissä tultiin sitten me muut perässä ja olihan siinä matkassa jännitystä, mutta hauskaa oli vaikka tilaa vähän niukasti tosin. Sinne oltiin Annin ja Jennan kanssa takapenkille ahdettu itsemme ja Krista siinä etupenkillä Even seurana (:.
Koko mökkireissu meni vain niin nopeasti ja hauskaa oli! Tolla porukalla lähtee ehdottomasti toisenkin ja ehkä jopa kolmannenkin kerran ;) Säätki suosi, vaikka olikin huonoa säätä luvattu joten ei mitään muuta valittamista kuin hyttyset jotka nähtävästi piti mun verestä paljon sillä oon aivan syöty... Tiistaina olikin sitten Maijan kyydissä kotia kohti.Kristan ferrari, Inka kyydissä.Lähdössä surffaamaan, ilman aaltoja... No ainakin oli hyvä sää ja sain ton veneseurueen kiinni (:


Tämä kuva hyppäsi siis tähän... Mökille menossa, yeah!Paluu matkaeväs.

Mökiltä ehjinä päästyinä suunnattiib Kristan kanssa keskiviikkona Viroon. Tuli taas vaatteita osteltua, joten niistä erilispostaus tulossa (:. Sää oli lämmin joten ei mitään valittamamista paitsi jossain välissä olisi shortsit olleet ihan paikallaan. Mutta siis Viro matkasta tulossa omapostaus ostosten yhteydessä (:.

Eilen olikin kovasti odotettu 4th of july Kaivolla. Meno oli taas villiä, huhhu... Aloteltiin isolla porukalla Kristalla ja sieltä sitten osa autolla, osa taksilla ja tais siinä pari bussillakin sinne Kaivolle suunnata. Jos tuolla 4th of julyssa ei ole vielä ollut niin kannattaa ehdottomasti mennä ensivuonna jos se järjestetään (:. Isolla porukalla niin hyvä tulee!ah, ihana★


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!