maanantai 8. heinäkuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Viikonloppu takana ja viimeinen lomaviikko töistä edessä. Ensi maanantaina siis paluu arkeen ja 4.8 lähtee lento kohti Tanskaa! Tässä pitäisi ylppäreihinkin lukea, mutta vielä on aikaa onneksi.

Lauantaina käytiin Kristan kanssa katsomassa Johnny Deppin uusin leffa the Lone Ranger. MENKÄÄ KATSOMAAN!!! Naurettiin niin paljon, mutta oli siinä pakko myöntää että aika Pirates of the Caribbean tyylinen se kyllä oli... Mutta silti käykää katsomassa!


Sunnuntaina olikin sitten vähän special päivä sillä nähtiin vanhan joukkueporukan kanssa tai no niiden jotka Helsingissä oli. Mentiin siis sitten Ilonan ja Ainon kanssa Riikalle, syötiin mansikoitq ja pidettiin hauskaa. On kyllä tota porukkaa ikävä ollut, niin hauskaa oli vaikka ei me mitään erityistä tehty (:

Riikka, Aino ja Ilona

Illalla ehdin vielä Sebbenkin nopeasti nähdä, sitäkään vesseliä nähnyt aikoihin. Siinä Sebben junaa odotellessa tuli kuulumisia vaihdettua, mutta on tässä niin paljon kaikkea tapahtunut että täytyy paremmalla ajalla nähdä. Milloinkohan sellainen aika mahtaa tulla...?

Tänään olikin sitten räpsyjen vuoro päästä ojennukseen. Pakko kyllä sanoa että ne oli jo säällittävän huonossa kunnossa. Kuvasta näkee aika hyvin... Vakio paikassa kävin ja jälki taas loistavaa (:

Ennen:


Jälkeen:


Lopuksi vielä sushia ja shoppailua Kristan kanssa. Alesta tarttui shortsit mukaan, laitan sitten sen Viro postauksen yhteyteen (:. Nyt ei muuta kuin pizzan kimppuun( hehee, terveellistä...)!


2 kommenttia:

  1. missä käyt huoltamassa sun ripset :-)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. C'mon nimisessä paikassa Jätkäsaaressa (:. Ajan voi helposti varata osoitteesta www.cmonhelsinki.com/ Löytyy paljon erilaisia palveluja, muutakin kuin vain ripsiin liittyvää!

      Poista

Kiitos kommentistasi!