keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Vohveli: makea vai suolainen ?

Eilen Marjutin kanssa suunnattiin Helsingin Uimastadionille vähän aurinkoa palvomaan (minähän sitä en ole jo tehnyt kröhm...). Eväät tietysti hallussa, mansikoita! Siellä aurinkoa tuli muutama tunti palvottua ja kaikki kuulumiset vaihdettua. Kuitenkin alkoi se auringon ottaminen riittämään joten ei muuta kuin keskustaan jossa tavattiin Krista ja mentiin kolmistaan syömään Forumin sisäpihalla olevaan Cafe Apolloon. Vohvelit vedettiin, minä ja Marjut makealla täytteellä ja Krista nälkäisenä työpäivän jälkeen suolaisella. Oli tosi hyvää, suosittelen käymään jos sinne ette vielä ole eksyneet ja muutenkin jos letut ja vohvelit on se teiä juttu (:. Itse haluisin vielä niitä suolaisia kokeilla, mitta eiköhän sinne vielä eksytä...


▲Banana Cream▲

Sieltä sitten kauppoihin kiertelemään ja jälleen kerran tarttui vain yksi vaate Zarasta mukaan... Ei ihan nämä alennusmyynnit ole mulle kauhean tuottoisia olleet, tosin onhan täasä ulkomailta yhtä ja toista tullu osteltua.

Päivä huipentui vielä ala-aste ajoilta olevan kaverin tapaamiseen, ei olla lukion aikana varmaan kertaakaan nähty paitsi vain ohimennen joten oli niin ihanaa ja mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Rudolfin kanssa suunnattiin kaivopuistoon (ei huoneelle hehe...) ja siellä sitten vaihdeltiin kuulumisia ja päiviteltiin toisillemme kaikkea mitä oli ehtinyt tapahtua elämässä (:.


♡Loppuun vielä on pakko kertoa, että himoitsen tuota Chanelin perus tikattua laukkua♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!