lauantai 16. helmikuuta 2013

I'm alive

Huhhu, oon elossa mutta silti tuntuu aivan siltä kuin olisin kuollut. Tultu tänään abiristeilyltä ja univelkaa on enemmän kuin sallittavaa. Kuitenkin takana ehkä yks elämäni paras viikko (:
Maanantaina raahauduin aivan paniikissa kouluun aikaisin aamulla. Kyseessä pitkän ruotsin kuuntelu ja siis paniikki, ahdistus ja kauhistus kuvaa varmaan koko tunnetilaa mitä koin edellisenä iltana sekä maanantai aamulla. Siitä kuitenkin selvittiin, tuloksia en kuitenkaa ole uskonu kattoo...
Tiistaina menin huoltamaan ripset. Kaveri vinkkasi paikasta ja siis sanon nyt suoraan... Paras paikka! Osaava henkilökunta, loistava lopputulos ja hinta-laatu suhde kohillaan. Paikka sijaitsee Jätkäsaaressa C'mon on paikan nimi.
Siitä matka jatkui kohti Kamppia jossa näin ihanan Sebben!! Mentiin Sebben kanssa katsomaan Hansel and Gretel witch hunters eli Hannu ja Kerttu noitajahdissa. Ei heikkohermoisille. Verta ja väkivaltaa leffa täynnä, mutta suosittelen!! Käykää katsomassa!!
Sitten alkoikin abi taival. Keskiviikkona illalla abikabaree johon kuului illallinen sekä maikkojen järjestämä show. Kiitos maikoille show oli aivan mieletön!
Sitten olikin torstai. Aamulla aivan liian aikainen herätys ja Kristalle valmistautumaan. Meillä oli tyttöjen kanssa yhteinen teema, 80's jumppa tytöt, aerobikarit mitkä lie onkaan. Koululla aamupalal opettajien kanssa, abishow ja rekoilla ajelemaan. Syy miksi näin pintapuolinen selitys on se että paljon tapahtui joten menisi ikuisuus jos kaiken kirjottaisin.
Oltiin hankittu kaksi huonetta Omenahotelliin, jonne mentiin valmistelemaan itseämme jatkoille. Jatkot oli ravintola Helmessä. Jatkoilta lähdettiin pienemmällä porukalla Tigeriin.
Aamulla koululle katsomaan wanhoja ja pakko kyllä sanoa että tytöt oli kaikki tosi kauniita ja pari kyyneltäkin siinä tuli kun katsoin Anniksen ja Innan tanssahtelua. Olivat tytöt super kauniita (:
Risteily. Vatsalihakset nauramisesta kipeinä, ääni kadonnut ja aivan järjetön univelka. Hauskaa oli, kiitos kaikille osallistujille (:
Kuvat. Pahoittelen. Haamujengi kuittaa.
xoxo
P.S risteilyllä Jontte Valosaari <3 myöhemmi videota keikasta.... Ehkä...

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!