perjantai 1. helmikuuta 2013

Shopping

Päätin tälläkertaa jättää päivän hieman tylsähköt tapahtumat väliin ja siirtyä suoraan kivoihin asioihin. Tai no...
Tänään vaihteeksi päätettiin Empun ja Kian kanssa lähteä keventämään lompakoitamme ja mikä sen parempi paikka kuin Hollister! Ah, ihana.
Eilen sinne "karattiin" pikaisesti ja mukaan tarttui valkoinen toppi alesta! Aivan oikein, alesta sen bongassin ja oikea kokokin oli vielä jäljellä. Mukaan tarttui myös tummansiniset olohousut, ohuemmat kuin mun Abercrombiet mutta aivan yhtä ihanat. Kävästiin myös BIKBOKissa ja vaikka kauppa Suomestakin nykyään löytyy, oli tuolla kyllä enemmän vaihtoehtoja. Sieltä löytyikin ihana musta toppi, jolle huonolaatuinen kuva ei anna oikeutta. Kotona otan sitten paremmat kuvat jos kiireiltä kerkeän.
Tänään siis päätettiin kävästä siellä uudestaan, kerta ei siis riittänyt. Ihmisiä oli paljon enemmän liikenteessä kuin eilen oli ollut. Nyt oli selkeä päämäärä, mustat farkuntyyliset housut. En oikein muuten osaa tuota kangasta kuvailla... Myös hupparin löytäminen oli tavoitteena. Metsästin valkoista, mutta koot oli jo ehtiny loppua. Nyyh :( Ei se mitään sillä bongassin tuon tummansinisen ja se on kyllä paljon kivempi kuin ne valkoiset olisi ollu.
Eipä tänään muuta, huomenna matka jatkuu opiskelun merkeissä ja eiköhän vähän shoppailemaankin taas päästä ;)
Pahoittelen kuvien suoraan sanottuna paskaa laatua, hostellin valotus ei ole paras mahdollinen... Kollaasi kuvaa aika hyvin tätä reissua joten siksi sen tänne nyt länttäsen vähän vihiä reissun luonteesta antamaan ;)
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!