keskiviikko 6. helmikuuta 2013

I love Hollister

Kuten tossa muutama postaus sitten lupasin ottaa paremmat kuvat ostoksistani kun pääsisin kotiin ja minulla olisi aikaa. Nyt sitä aikaa löytyi! Yritin ottaa kunnon kuvia, mutta ei siitä oikein tullut mitään... En mikään ammattikuvaaja nimittäin ole, mutta eiköhän näistä saa paremmin selvää kuin TÄSSÄ aikaisemmassa postauksessa näytin. Kuten jo varmaan aikasemmista postauksista huomasitte, Hollisterissa tuli suurinosa rahoista kulutettua. Heh... No minkäs sille voi jos kaupasta vain löytyi kaikkea kivaa (:

BIKBOK 99,00 SEK

CARLINGS 30,00 SEK

Ja tästä sitten alkaakin Hollister taipale (:

590,00 SEK


209,00 SEK


410,00 SEK
 169,00 SEK

Aivan ihanat noi kummatkin housut! Oon jo aikaisemminkin varmaan todennut täälläkin, että mun on tosi vaikea ostaa itselleni housuja, oon jotenkin niin hankalan kokoinen (: Mutta nyt kuitenkin onnistuin löytämään Hollisterilta juuri sopivat housut ja vielä ale hinnalla! Voittajatunne ;)

xoxo

p.s en ole mikään One Directionin fani, mutta noi biisit soi joka kerta Hollisterissa kun sinne päädyttiin, joten ne vaan sopii tähän tilanteeseen nyt loistavasti (:

6 kommenttia:

 1. Oliks Ruotsissa kallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu, siellä olibnimittäin alet! Osuttiin just hyvään saumaan ;)

   Poista
 2. Saako tota bikbokin paitaa suomesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, mutta en oikein tuohon osaa vastata (: käyppä kipasemassa jossain BIKBOKin myymälässä niin eiköhän se sillä selviä ;)

   Poista
 3. Sulla on tosi ihana blogi, tykkään lueskella kun se on nii rento, aito ja tavallaan erilainen :) oot nyt alkanu päivittelee useammin, jatka samaan malliin! Myös toi sun toinenkin blogi on ihana ja piristää päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon (: tämä oli nyt sellainen joka piristi mun päivää (:

   Poista

Kiitos kommentistasi!