maanantai 10. lokakuuta 2016

Tuhkimo kengät

adidas_nmd_r1_runner adidas_white adidas_black

Ah, syksy! Syksyhän luonnollisesti tarkoittaa vaatekaapin uusimista. Mistälie sekin johtuu, että juuri syksylle tuo ajoittuu. Minulla tosin on kaikki nettikaupat ja muutenkin kaupoissa käyminen ollut täysin pannassa. Nyt kuitenkin tässä on jo kuukausien verran kuolailtu kenkien perään ja pian olisikin niiden hankinnan aika. Täysin ehjiä kenkiä ei ole, joten eikö se tarkoita että nyt olisi niiden uusien aika? Ainakin minusta se on hyvin perusteltua.

Adidaksen kengät on nyt olleet aika pinnalla ja niitä itsekin olen huolella katsellut. Yksi malli onkin ollut ylitse muiden, pitkästä aikaa asia, jota oikeasti olen himoinnut. Mutta arvatkaapa vain onko loppuneet vaikka kuinka monesta paikasta? No ovat. Nimittäin Adidaksen NMD r1 valkoisina. Jep, niitä saa kyllä etsiä ja sitten kun löytää niin ei sitä 38 kokoa tietenkään ole. Yllätys... Joten tässä nytten sitten puntaroidaan vakavien asioiden äärellä: tilatakko jotkut vastaavat, vai odottaa kuulaisesti tuntematonta? Minultahan odottaminen ei ihan ole sitä parhainta laatua, ainahan se kaikki on saatava nyt tai heti... Tuhkimolta mahtoi tuntua tältä, kun se yksi lasikenkä katosi, tosin tässä tarinassa kengistä molemmat ovat kateissa.

2 kommenttia:

 1. On kyllä aivan ihanat kengät! Mulla oli vähän sama juttu talvitakin kanssa; valkoinen, tietynmallinen, oikeankokoinen ja kohtuuhintainen piti olla, oli kyllä kovan työn takana sen löytäminen. Toivottavasti saat tuhkimokenkäsi!♥

  ainokainenn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, tuo on kyllä niin rasittavaa, kun pään sisällä on sellainen täydellinen yksilö, mutta ei vain meinää mistään löytää... Kiitos paljon, ja onnea sulle takin etsimisessä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!