maanantai 24. lokakuuta 2016

Ravintola Story:n pannarit

24.10.2016a 24.10.2016

Uusii viikko jälleen ja taitaapi olla lokakuun viimeinen viikko. Vauhdilla on tätä syksyä kyllä paukuteltu eteenpäin ja joulukin on jo ihan nurkan takana. Pakko siis on näin maanantain kunniaksi tulla vinkkaamaan paikasta, joka ainakin minulle oli täysin tuntematon. Tai no, tuntematon ja tuntematon.

Viime perjantaina oltiin Ilonan kanssa kahdestaan aamiaista nauttimassa Vanhassa Kauppahallissa. Siellä sijaitsee paikka nimeltään Story. Sieltä saa niin aamiaista, brunssia, lounasta kuin kahvitteluahetken. Ilona tämän oli jostain bongannut ja erityisesti heidän pannukakkunsa. Ja hei, olihan niitä pakko ottaa. Katsokaa nyt niitä, oli niin kauniita että kuvia piti räpisä ennen kuin sai koskea. Minä otin pannukakut pekonilla ja banaanilla, Ilona puolestaan marjoilla ja mascarbonevaahdolla. Aika samannäköiset annokset oli, mutta kyllähän niistä sen eron huomasi. Tai lähemmin sanottuna maistoi.


Kannattaa käydä tsekkaamassa paikka ja ainakin lounaat kuulosti todella hyviltä! Niitä on sitten ensikerralla mentävä kokeilemaan. Ja löytyyhän tuolta aamupalalistaltakin vaikka mitä herkullista! Muutenkin paikka on hyvin viihtyisä, vaikka ei mikään iso olekaan. Onhan siinä sellainen oma fiiliksensä koko kauppahallissa. Muutenkin on kiva löytää uusia paikkoja, vaikka Helsinki onkin se oma tuttu kotikaupunki. Aina vain jotenkin niihin samoihin paikkoihin jämähtää.

2 kommenttia:

 1. eiii, ei pitäisi katsella tällaisia kuvia nälkäisenä!! :D että osaakin pannarit näyttää herkullisilta, voi apua :D tuo mascarponevaahto varsinkin kutsuu mua luokseen.. tiiän kyllä minne suuntaan kun oon helsingissä käymässä! :D

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis itsellekin tässä tulee nälkä näitä kuvia katsellessa. Ja kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!