keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vastauksia osa 2

Sitten onkin toisen vastausosion vuoro. Ensimmäisen osion vastauksia pääseekin lukemaan TÄÄLTÄ. Jälleen kerran kysymykset eivät ole mitenkään järjestyksessä, hallitussa kaaoksessa siis mennään. Joten ei muuta kuin itse asiaan!

Lempipaikkasi Helsingissä? En ole tätä jotenkin koskaan aikaisemmin miettinyt, mutta ensimmäisenä tuli yksinkertaisesti mieleen kesäilta rannalla istuen. Mutta ihan sellainen lempipaikka on varmaan Senaatintorin portaat, mutta jälleen kerran siis kesällä. En talvella niillä kauhean mielellään istuskele...

Ensimmäinen juttu mitä teet kotiin tullessasi? No nyt talvella vien kengät yläkerran vessaan, sillä lattialämmitys lämmittää niistä ihanan lämpöset, kun sitten seuraavan kerran ulos menen. Mutta yleisesti ottaen vaihdan mukavat vaatteet päälle. Sen teen aina vuoden aikaan katsomatta.

Jos saisit asua missä vain, missä asuisit? Jossain rannan lähellä, niin että pystyisi aamuisin vain upottaa varpaat rantahiekkaan. Niin että talon ikkunoista näkyisi merelle tai järvelle. Kuitenkin sellaisessa paikassa, että autolla pääsisi paikasta toiseen kätevästi. Ei taida Suomesta ihan sellaista löytyä...


Menisitkö mieluummin ajassa 10 vuotta taaksepäin vai eteenpäin? Sanoisin ehkä että taaksepäin. Vaikka olenkin vahvasti sitä mieltä, että kaikella on tarkoituksensa ja virheistä oppii, olisi siellä menneisyydessä muutama asia, jonka tekisin eritavalla. Muutama päätös jonka haluaisin tehdä toisin.

Suurin unelmasi? Olla onnellinen ja nauttia elämästä pitkään terveenä rakkaiden kanssa.

Mikä on bravuurisi keittiössä? Tiramisu, mutta jos ruoka ruoasta kyse, niin joku pasta. Sitä tulee nimittäin aikapaljon tehtyä.. Hehe.

Biisi joka koskettaa sinua jotenkin:


Hyvät ja huonot puolet Suomen vuodenajoista? Hyvät puolet varmaankin se, Suomen vuodenajoista oikeasti löytyy talvi, kevät, kesä ja syksy. Pidän jokaisesta vuodenajasta nimittäin sopivin määrin. Mutta juuri ehkä se huonopuoli onkin siinä, että loskakeliä on kyllä aivan liikaa. Sen osuuden voisi jättää väliin suosiolla...

Jos sinun pitäisi valita yksi ihminen kanssasi autiolle saarelle, kenet valitsisit ja miksi? Varmaan yksi vaikeimmista kysymyksistä. Valitsen kuitenkin vaarini, vaikka hän ei elossa enää ole. Syynä ihan se, että selviydyttäisiin hänen taidoillaan ja ei tulisi tylsää kuunnellessa vaarin tarinoita. Nauruakaan ei puuttuisi, sillä omataan hyvin samankaltainen huumorintaju.

Lempiväri? Erilaiset sinisen sävyt sekä mintunvihreä, kuten huoneeni yksi seinistä on.Maa jossa haluaisit asua? Suomen lisäksi joku Pohjoismaista. Tai jos olisin tosi rikas niin jossain lämpimässä.

Kummin eläisit mieluummin, siten että haukottelisit kokoajan vai siten että sinulla olisi hikka? Ehdottomasti haukottelu. Hikka on aivan kamala, tuntuu että ei oikein voi keskittyä mihinkään kunnolla kun on hikka. Puolestaan vähäiset yöunet opettanut elämään haukottelun kanssa.

Unelmiesi talo? Omakotitalo, joka ei ole liian pieni eikä liian iso. Sellainen sopiva. Jotenkin sellainen talo kanssa, jossa olisi itse ollut mukana tekemässä, niin siinä olisi silloin sellaista omaleimaisuutta. Ja tietenkin haluaisin saunan ja uima-altaan pihalle. Myöskään oma kuntosali ei olisi pahitteeksi. Jos noin överiksi vetää.

Uskotko yliluonnolliseen? Jos uskot onko sinulle tapahtunut jotain? Uskon. Ja ei ole tapahtunut mitään mutta olen jotenkin aina sellaiseen uskonut.

Millainen olisi unelmapäiväsi? Ehkä sellainen päivä olisi kiva, että joku olisi suunnitellut kaiken. Pidän sellaisista yllätyspäivistä, etten aamulla tiedä mitä on tulossa. Myös kuitenkin sellainenkin päivä voisi olla unelmapäiväni, jolloin herään silloin kun siltä tuntuu, aamiainen olisi tehty valmiiksi ja ei olisi mihinkään kiire. Voisi vain olla ja viettää aikaa jonkun kanssa ilman stressiä. Tai sellainen päiväkin olisi aika jees, että joku tulisi vain paikalle sushien kanssa. Mutta ehkä tuo yllätyspäivä olisi se unelmapäivä.


Nyt tästä töihin. Rankka loppu viikko tulossa, joten katsotaan kuinka kuolleena sitä sunnuntain iltana ollaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!