sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vastauksia osa 3

Viimeisiä viedään. Rankka loppu viikko on pitänyt sisällään työn tekoa, koulutuksen ennakkotehtävien tekemistä sekä yhdet synttärit. Oli miten oli, vastauksia siis luvassa lisää!

Jos olisit eläin, mikä eläin olisit? Varmaankin susi. Olen muutenkin sellainen, että illalla jotenkin asiat tuppaa luistamaan paremmin ja no, susi on aina susi. Tuntuu vain jotenkin siltä omaltaan. Villinä juokseminen ja kuun ulvominen.

Haluaisitko mieluummin kyvyn muuttua näkymättömäksi vai kyvyn lentää? Ehdottomasti näkymättömäksi! Olen niin utelias ihminen, että varmaankin olisi käyttöä tuolle kyvylle. Myös välillä tulee niitä hetkiä, kun toivoisi olevan näkymätön. Joten, jep, se on varma valinta näistä kahdesta.

Millainen on sun tavallinen päiväsi? No otetaan vaikka perus keskiviikko. Aamulla herään 10-11 aikoihin. Syön aamupalan ja lähden töihin. Töistä tulen kotiin ja olen siinä joskus16.30 tietämillä. Syön ja postailen, jos on aikaa eikä mitään muuta pakollista tehtävää. Sitten katson tv:stä jonkun ruokaohjelman (tätä tapahtuu hyvin usein...). Tämän jälkeen lähden siinä 18.30 töihin uusiksi ja sitten siinä 21.30 aikoihin takaisin kotiudun. Ilta meneekin usein jälleen kerran syöden ja Netflixiä kuluttaen. Tosin tällähetkellä on ollut noiden koulutushommien kanssa vähän tappelemista sekä pääsykoekirjat siellä kummittelee toisella puolella...

Untitled

//Maanantai kahvittelua Inksun kanssa pääsykoekirja ostosten yhteydessä.//

Ihailetko ketään julkkista? Ketä? Hmm... Aika vaikea kysymys. Sanoisin tavallaan Angelina Jolie, sillä kyllähän hän nyt on aikalailla sellainen ihminen joka on paljon tehnyt muiden hyväksi. Liitetään siihen sitten näyttelijän lahjat, ihan sellainen semi hyvä elämäntilanne ja kauneus vielä päälliseksi. Erityisesti kuitenkin se halu ja jaksaminen muiden ihmisten auttamiseen. Kun itsellä on paljon, niin onhan se hienoa, että sitä jakaa niille, joilla ei ole.

Jos saisit viettää päivän missä tahansa ja kenen tahansa seurassa, missä ja kenen kanssa olisit? Vaarin kanssa mökillä kalastamassa sellaisessa hyvässä säässä. Eli siis aurinkoista, ei liian kuuma, ei hyttysiä, mutta silti ruskettuisi hyvin.

Kerro jokin muisto lapsuudestasi? Aika karu muisto, mutta kun olin 3-4 vanha, niin sain lahjaksi kirjan, jossa oli jokin koira tarina. Vuotta nuorempi veljeni tuli tästä jotenki ilmeisesti kateelliseksi, joten hän nappasi kirjan ja iski sillä sitten silmäkulmaan. Muistan vieläkin kun näin vain punaista ja siinä Pauliina taapero luuli jo että jep, sokeeksi tultiin. Mutta ehei, silmäkulmaan osui vain onneksi. Traaginen muisto, hehe...

Mikä/Mitkä on sun lempibändisi tai -artistisi? Haha, ehdottomasti pakko sanoa Robin! Mutta on niitä siis monia muitakin. En ole ehkä sellainen joka omaisi niinkuin jonkin sortin "fanittamista" oikein minkään asian suhteen. Sama pätee musiikkiin. Mutta siis sanotaan nyt että Robin.

Jos saisit nyt 5000 euroa, mihin käyttäisit sen? Säästäisin. Omaan kämppään varmaankin takuuvuokraan, mutta muuten pistäisin loput säästöön.

Synttärilahjatoive? Öö nyt on aika vaikea kysymys. Kaikki lahjatoive jutut on aina jotenkin olleet tosi vaikeita, ellei ole juuri sattunut olemaan joku jutu hakusessa. Enemmänkin minusta on tärkeää, että toinen ihminen kuuntelee ja tavallaan itse keksii sen lahjan. Ei niin että kysytään, mitä haluat syntymäpäivälahjaksi. Tosin onhan niitä nyt kun alkaa miettimään. Esim olen aina halunnut mennä katsomaan balettia joten se voisi kyllä olla yksi aikalailla sellainen lahja, josta olisin todella otettu. Ja jos tavaroista kyse niin juuri se yksi kello jonka bongasin Instagramista silloin joulun alla. Mutta jälleen kerran minulle tärkeintä on se ajatus, ei se hinta tai mikään mukaan. Jos toinen on nähnyt vaivaa ja lahja kuitenkin sellainen, joka on minulle sopiva, niin kyllähän sitä ollaan otettu.


Mikä on sun tänhetkinen lempibiisi? Rihannan, Kanye Westin sekä Paul McCartneyn uusi biisi FourFiveSeconds. Harmittaa vain niin paljon, ettei sitä vielä Spotifysta löydy...


Mikä on sun oudoin piirre? Niitä on monia. Aivan varmasti. Mutta ensimmäisenä tuli kyllä mieleen se, etten jotenkin pysty katsomaan ihimisiä silmiin. Yritän kovasti aina, mutta silti se katse lähtee vain haahuilemaan. Niin ja parastahan tässä on se, että kun minä saarnaan niin en voi sietää, jos joku tytöistä ei katso minua. Joten aika tuollainen jännä juttu sanoisin... Koska siis käännän katseen haahuilemaan ihan tiedostamattomasti. Toinen on kyllä ehdottomasti se, että kun laitan tv:ssä ääntä niin sen äänimäärän on oltava viidellä jaollinen luku. En esim voi laittaa volymia 24, vaan sen on oltava 25. Ding dong....

Mikä on sellainen asia joka saa sut aina hymyilemään? No ainakin se, että kun toinen ihminen hymyilee, niin kyllähän itsellekin tulee hyvämieli. Voisin heittäytyä tylsäksi ja sanoa kehut, asioiden muistaminen, hemmottelu yms, mutta silti sanon että se kun toinen hymyilee. Ja tietenkin hauskat jutut, tosin ne taitaa enemmän mennä sen naurun puolelle. Mutta siis pakko kyllä paljastaa, että kun joku ihminen kehen on vaikka ihastunut on laittanut viestiä niin kyllähän se hymyksi pistää. Hihii, voi kun söpöä (ei.).

Mikä on huikein maisema, jota olet saanut katsella? Italiassa ollessa kiivettiin sellaiselle kukkulalle. Sieltä avautui kyllä huikeat näkymät. Gardajärvellä oltiin lomailemassa, niin kyllähän siellä se järvi melkoisen upealta näytti. Harmittavasti siitä ei ole kuvaa tai varmaankin on, mutta oli sitä aikaa, kun ei niitä selfietä vielä otettu tai kuvia kännyköillä ylipäätänsä.

Jos joutuisit syömään loppuelämäsi vain yhtä ruokaa niin minkä valitsisit? Haha, pasta tai nuudeli. Niillähän minä nykyäänkin jo elän. No ei, mutta hmm varmaan joku tuollainen. Tosin niihinkin sitten ihan oikeasti pitkän ajan päästä kyllästyisi, mutta mitäs sitä sitten turhaa valitella.

Nyt onkin sitten kaikki kysymykset saaneet vastauksensa. Huomenna onkin hyvin ansaittu vapaapäivä tiedossa, joka kirjaimellisesti menee leväten. Joku flunssa minuunkin iskenyt, niin se on saatava viikonloppuun menessä pois. Kuortane nimittäin kutsuu jälleen, long time no see. No ei hele, kolme viikkoa sitten vasta siellä viimeksi oltiin. Joten pidetään peukkuja että flunssa tai mikä onkaan lähtisi nyt ja vähän äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!