tiistai 24. syyskuuta 2013

Taistelu alkakoon!

Äää, olen aivan kauhuissani! Huomenna istutaan sitten pitkän matikan kirjoituksissa, kaikki mitä on voinut tehdä on nyt tehty. Luottavaisin mielin en kyllä kokeeseen mene, saa nähdä mitä tapahtuu...
Maija tuli aamulla hakemaan autolla ihan kotiovelta, Krista haettiin kyytiin ja kolmistaan käytiin laskimet sekä Maol viemässä kouluun tarkistukseen. Odotan jo innolla perjantaita, jolloin kaikki tämä on ohi ja voin palata "normaaliin" elämään, mikä se nyt sitten onkaan (:. Uskontoon pitää vielä viimeiset rutistukset tehdä, aivot alkaa kyllä saada jo tarpeekseen...

Unta nähty matikasta nyt viimeisen kolmen yön aikana, voisi nyt alkaa helpottamaan

Ei oikein jaksanut keskittyä, joten Maijalle lähti muutama "veikeä" kuva. Mä ja Pena, uskonnon kirjassa seikkaileva sotilas.

Enää siis puuttuu eväiden kokoaminen, kunnon eväitä siis suosittelen, sillä itsellä tulee olemaan piiiitkä istuntohetki huomenna. Keskivaikean lukihäiriön johdosta kirjoitukset kestää 9.00-17.00, eli 8 tuntia! Eväät on siis kaiken A ja O, sitä ei voi liikaa painottaa niille, jotka eivät vielä ole kirjoittaneet.

Ruisleivällä pärjää pitkälle! (Täytettä tulee sisälle, en syö kuivana)
Bevita, Banaaneja ja Pepsi Max<3
Karkkia eli lakua sekä ranskanpastilleja!

Eipä tässä muuta, tulin vain pikaisesti kertomaan, missä mennään ja meiningeistä. Huomatkaa, opin viimein tekemään bannerin, jee jeee!! Mitä mieltä??

P.S Oli ihana astua tänään puntarille ja huomata, että muutamat kilot jotka oli kertynyt tuossa lomailun aikana on nyt poissa! Jee, jee eteenpäin vain ja kiloille kyytiä!!

4 kommenttia:

 1. nyt toi banneri näkyy selkeemmin ja muutenkin sulla on ihanan yksinkertainen ulkoasu :) tsemppiä huomiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, iteki tykkään kanssa (: simppeli on hyvä!

   Poista
 2. Oho en tiennytkään et sulla on lukihäiriö?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!