maanantai 30. syyskuuta 2013

Paluu Tanskaan

Vihjailinkin jo TÄSSÄ aikaisemmassa postauksessa, että Tanskan maa kutsuu, jälleen. Tullut siellä nyt aika kiitettävästi ravattua, tosin kaikki matkat kkohdistuneet eri paikkoihin. Tutuksi alkaa siis tuo Kööpenhaminan kenttä pikkuhiljaa tulla (:.

Minne siis Tanskan matka tällä kertaa suuntautuu ja miksi?

Tosiaan matka kohteen Odense, taitaa olla Tanskan kolmanneksi suurin kaupunki, korjatkaa jos olen väärässä (:. Aluksi siis lento Kööpenhaminaan ja sieltä sitten junalla matka jatkuu kohti Odensenia. Mutta siis matkan tarkoitukseen! No mikäs muukaan kuin TeamGym eli Odensenissa järjestetään senioreiden PM-kilpailut ja sinne siis kavereita sekä Suomea kannustamaan (:. Kilpailuista voi lukea enemmän Tanskan voimisteluliiton nettisivuilta, jonne pääsee kätevästi klikkaamalla TÄSTÄ. Näköjään minun Tanskan matkojen tarkoitus on aina melko yksipuolinen, ehkä sinne maahan voisi joskus päätyä muunkin tarkoituksen takia... Never know.

Virallinen kisalogo!

Viimeinen päämäärä, Odense!

Milloin?

Matka starttaa hyvin, hyvin, hyvin aikaisin 8.11 perjantai aamulla. Valittiin aikainen lento, jotta jää hyvin aikaa Kööpenhaminassa oleiluun ennen kuin Odenseniin suunnataan. Varmaan aika samalla kaavalla Kööpenhaminassa seikkaillaan, kuin viimeksi. TÄÄLTÄ voit lukea viime seikkailusta!
Kilpailu päivä on siis lauantaina 9.11 ja palataan takaisin 10.11. Ensiksi Kööpenhaminaan ja sieltä sitten lennetään takaisin Suomeen.

Joukkueita Suomesta lähtee kaksi, Helsingfors Gymnastikklubb ja Tampereen Voimistelijat. Klikkaamalla nimeä, pääsee joukkue-esittelyihin, jonka liitto on tehnyt.

Mutta eipä tässä muuta, innolla Iidan kanssa odotetaan matkan ajankohtaan, ollaan jo täysin valmiita lähtemään kannustamaan ja vähän ehkä muutakin siellä Tanskassa tekemään (:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!