torstai 5. syyskuuta 2013

Treffit Channingin kanssa

Hehee, kuten tuossa jo yhdelle vastasin kommenttiin, niin olen nyt ollut ja tulen vielä muutaman viikon olemaan aika kiinni koulujutuissa. Mulla siis nyt syksyllä YO-kirjoitukset, pitkä matikka ja uskonto, joten niihin nyt panostan, katsotaan tuottaako tulosta (:. Kuitenkin tänne tulen vähän kirjoittelemaan mitä viime aikoina on tapahtunut pitkän tauon jälkeen.

Viime viikon keskiviikkona käytiin Kristan kanssa vähän elokuvissa. Päätettiin käydä katsomassa White House Down ja se oli niin hyvä! Eikä vaan sen takia, että siinä oli Channing Tatum (niin varmaan...), vaan leffa oli muutenkin tosi hyvä, toimintaa koko ajan. Ja hauska!


Pitihän sitä ennen leffaa käydä vähän syömässä, koko päivä taas ollut nälässä... Joten sushi-time! Suunnattin Tivolin lähellä olevaan Sushibar + Wine ja niin hyvää oli taas pitkän tauon jälkeen (:. Tuolla vähän kalliimpaa, mutta erikoisempia ja me ainakin Kristan kanssa tykätään tosi paljon käydä tuolla.

Krista ehti jo nappasta osan sushista suuhunsa ennen kuin ehdin ottaa kuvan. Taisi jollain muullakin olla kova nälkä...

Massut täynnä suunnattiin treffeille Channingin kanssa, eväät vain mukaan ja menoksi! Lippuja ostaessa meiltä tosiaan kysyttiin Kristan kanssa ikää.. Kyllä, k16 leffaan kysyttiin ikää, ei ole koskaan kysytty ja hauskinta oli se, että myyjä oli tosi nuori maksimissaan meidän ikäinen. Siinä sitten saatiin naurut, kun Krista meni vielä ostamaan hattaraa (:.

Leffateatteri täynnä ja sillee

Ehdin myös viime viikolla käydä Ruusan kanssa nauttimassa Radisson Blu Plazassa aamupalaa. Oli niin paljon kaikkea ja kaikki niin hyvää, että minua oikeasti harmitti niin paljon, kun en voi aamuisin ahtaa itseäni täyteen! Mikä vääryys :(!!!!!

Voisin alkaa opetella ottamaan kuvia ennen kuin se lautanen on aivan tyhjä... 

Käytiin vielä Ruusan kanssa pikasesti kaupoissa. Aamusin on ehdottomasti minun lempiaika shoppailla, kaupat ei ole tungokseltaan ihmisiä, vaan on oikeasti tilaa liikkua ja katsella rauhassa. Tyhjin käsin ei kotiin palattu, vaan Lindexistä mukaan tarttui yöpökät! Hintaa en enää muista, mutta eivät ne kalliit olleet.

Hieno kuva kulma! Villasukat äidin tekemät, jeejee

Ehdin vielä tässä kaiken lukemisen, koulun, töiden ja inttilomien keskellä nähdä Sebbeä ja hänen ihanaa tyttöystävä Hennaa! Kierreltiin vain Helsingissä ja itseä harmitti niin paljon, kun olin todella väsynyt ja vähän laginen, mutta hienosti nuo kaksi kesti minua (:.

Nyt takaisin opiskelun pariin, yritän ehtiä nyt irtautumaan tylsästä arjesta ja tulla tänne postailemaan, paljon postaustoiveita tekemättä! Iik, pahoillani ollaan, mutta kyllä tästä tsempataan (:


P.S Toi ripsiseerumi toimii tosi hyvin, minulla ripset jo kasvaneet, vaikka vasta kohta pari viikkoa sitä tullut käytettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!