lauantai 28. syyskuuta 2013

Ohi on!

Kuten otsikko jo osuvasti kertoo, niin ohi on! Kirjotukset oli ja meni, tai no ainakin toistaiseksi, keväällä alkaa taas uusi koitos... Mutta sitä ei mietitä nyt sillä loma alkakoon! Tai no loma koulusta hehe :D.

Keskiviikkona oli siis pitkä matikka ja ruhtinaalliset 8 tuntia siellä istuin. Koko ajan käytin kirjoittamiseen, toivottavasti tuotti tulosta, se hullu kirjoittelu ja laskimen näpytely. Saa kuitenkin nähdä sitten kun tulokset tulee että miten meni, varmalla fiiliksellä ei todellakaan olla.

Eväiden syöntiä bussissa matkalla kotiin!

Tällainen olo oli kyllä siinä kokeessa välillä...

Eilen siis oli uskonnon vuoro ja voi että kun sieltä palloiluhallista (missä meillä pidetään kirjoitukset) kävelin pois niin oli voittaja fiilis. En edes tiedä miksi oli, ei todellakaan ollut varma olo, sillä ylppäreistä ei ikinä voi tietää. Kuitenkin näin vain oli, viimein pääsen tekemään muutakin kuin istumaan kirjojen ääressä.

Kirjoitus outfit:
Huivi: Zara
Takki: Zara
Valkoinen neule: Reserved (Viro)
Housut: Abercrombie & Fitch
Valkoiset villasukat: äidin tekemät
Kengät: UGG:it

Kirjoituksista sitten suoraan suuntana oli Kisahalli, töihin siis! Töistä kuitenkin matka jatkui kohti Flamingoa, välietappina Torpparimäen S-Market jonka pihalta Maija tuli autollaan minut hakemaan. Molemmat oli aika väsyneitä, juttujen laatu oli mikä oli, mutta en varmaan ole pitkään aikaan nauranut niin paljon! Oli jotenkin molemmilla tosi huojentunut fiilis ja naureskellen suunnattiin syömään.
Aluksi oltiin ajateltu Amarilloa, mutta sen ollessa kiinni niin päädyttiin italialaiseen Il Siciliano. Se oli kyllä ainakin minun mielestä nappi valinta, itse söin gnoccheja jotka oli tomaattikastikkeeseen ja mozzarellaan haudattuja. Maija valitsi varman valinna, pizza margaretha (ei hajuakaan kuinka kirjoitetaan...). Ruoka hyvää, seura hyvää, mutta iloinen oli kun kotiin pääsi. Huomasi kyllä kuinka väsynyt olin ja rennoilla mielillä meninkin pian nukkumaan.
Tänään töiden merkeissä, kotiin kun tulen niin varmaan laitan vain jonkun leffan pyörimään ja olen, vain olen. Sunnuntaina pieni opinto hetki, sillä kouluttautumaan, mutta ensiviikolla starttaakin "lomailua", joten tänne pääsen kanssa niitä postauksia päivittelemään jotka jonossa odottaa (:

Vaikka ulkonäkö hieman kyseenalainen, niin maku oli TODELLA hyvä! Nam, nam, vieläkin maistuu suussa toi kastike ja ne gnocchit!

Maijan pizza!

Loppuun vielä pieni loppukevennys jonka Annikselta sain, kun molempien kirjoitus urakka oli ohitse (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!