keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Sunny day

Jee, viimein se kevätkin näyttää tulevan! Vaikka lunta on vielä maassa, alkaa se pikkuhiljaa sulamaan (: Tänään oli aivan ihana sää, aurinko paistoi ja plussan puolella oltiin. Koska en ole kavereita kirjoitusten kiireiltä oikein ehtinyt näkemään, tulee nyt sellaista kaveri pläjäystä. Tänään oli Sebben vuoro (: Kuulostaapa hassulta sanoa noin :D Mutta niin se vain on, aika pitää varata ajoissa, että ei tule mitään muuta päälle sovittua...

Nähtiin yhden aikaa kampissa ja alkuperäinen suunnitelma oli suunnata Jätkäsaaren Verkkokauppaan, mutta suunnitelmiin tuli muutosta. Sain nimittäin aamulla viestin että joudun tuomaroimaan seuraaviin kisoihin! Pieni paniikki iski... Paniikin myötä tajusin, että mun oli nyt hankittava itselle joku siisti musta yläosa. Niinpä otin Sebben sieltä Kampista ja suunnattiin H&M:ään katselemaan mulle sopivaa yläosaa. Heti sisään tullessa bongasin mustan bleiserin. Se olikin sitten siinä. Sopi loistavasti mun leveihin hartijoihin ja kapeeseen lantioon (: Bleiseristä tarkempaa kuvaa myöhemmin paremmalla kameralla. Hinta ei ollut paha, 39,95e.
Ennen suuntaamista Jätkäsaareen kierreltiin hetken keskustassa, poikettiin mm. Tiimarissa ostamassa mulle kansion, johon sitten saan säännöt siististi järjestykseen. Sitten ei muuta kuin hypättiin 9 ratikkaan ja suunnatiin Verkkokauppaan ostamaan mulle kuullokkeita. Kuullokkeet löyty!

Tässä vinkki kaikille jätkille ja miks ei tytöillekin, jotka ovat viemässä ihastustaan treffeille. Viekää Verkkokaupan näköalalle. Luottakaa muhun, ymmärrätte sitten kun sinne menette miksi niin sanoin. Ilta on vielä extra plussa ;)

Verkkokaupasta lähdettyä kierreltiin ympäri eiraa ja kaivopuistoa. Oli vain niin ihana sää ja niin paras seura! Aika vain jotenkin hurahti. Joskus vain yksinkertaiset asiat on parhaita (:

Olihan mun pakko ostaa jätski, vaikka ei ulkona nyt ihan NIIN lämmin ollut (:

kaulahuivi: Zarasta
lasit: Glitter
kengät: Converse
laukku: tuliainen Ruotsista
farkut: BikBok
valkoiset: villasukat

Huomenna sitten ohjelmassa uudet ripset! Vihdoin. Myös treffit Riikan kanssa joten taas sitä mennään (:

xoxo

P.S Kesäkuntoilu jatkuu, oli pakko ottaa ruoasta kuva, terveys on se juttu! Nam nam


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!