torstai 28. maaliskuuta 2013

Räpsyt kuntoon

Tällainen pikapostaus. Eli tänään oli vuorossa ripsien huolto. Mulla on siis nyt ollut hmm... 7 kuukautta ripsienpidennykset ja 10 kuukautta ripsissä tekoa (voiko noin sanoa?). Tämä oli nyt kolmas kerta kun kävin samassa paikassa ja pakko sanoa, että olen löytänyt sen oman paikan. Tosi osaava palvelu, hinta-laatusuhde kohillaan ja muutenkin helppoa ja yksinkertaista varata. Varata voit siis netistä. Varausosoite on tosin vaikea löytää joten Täältä se löytyy (: Paikka on siis nimeltään C'mon Kauneushoitola ja sijaitsee Jätkäsaaressa. 8 ratikalla pääsee ihan viereen, kävelet vain pysäkin siihen päähän minne suuntaan ratikka jatkaa, käännyt vasemmalle ja kävelet niin kauan eteenpäin, kunnes näet ikkunan vasemmalla, jossa lukee C'mon. Tekevät myös paljon muuta kuin vain ripsiä, joten tsekatkaa ihmeessä sivut! Klikkaamalla Täältä se löytyy (:

Tosi huonolaatuinen kuva! Kännykällä otin ja zoomailin. Oikein hävettää... Mutta siinä tollainen kuva uusista räpsyistä (:

Ripset kuosissa, ei muuta kuin syömään ja juhlistamaan Kristan lukion viimeistä päivää. Suunnattiin siis Kristan, Aksun, Mimmun, Innan ja Judan kanssa Forumin Picniciin. Nam, uuniperunoita. Masut oli täynnä ja siinä rupateltiin ja suunniteltiin huomista (:

Masut täysinä suuntasin Kamppiin, jossa näin Riikan pitkästä aikaa. Kierreltiin kauppoja, kumpikaan ei tosin oikein etsinyt mitään ihmeellistä. Gina Tricotista lähti muutama sälä mukaan, myöhemmin juttua lisää niistä. Päätettiin kuitenkin mennä sitten kaakaoille Robert's Coffeen. Olipas hyvää kaakaota, en ollutkaan juonut pitkästä aikaan (: Kermavaahdolla ja kaikella.
Kampissa oli Dominolla tempaus. Siellä oli pieni "kahvila", jonne ihmiset jonotti ilmaisia kakkuja suupalaksi. Oli kyllä aika ovela veto, keräsi tosi paljon ihmisiä. No oli meidänkin Riikan kanssa päästävä maistamaan ;)Huomenna siis kouluporukan kanssa tyttöjen ilta (: Kaikkea kivaa tiedossa. En siis varmaan ehdi tänne päivitellä, mutta sitten kun ehdin niin juttua taas tulee...

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!