tiistai 26. maaliskuuta 2013

Le nail art

Kuten mainitsin pari postausta sitten, olin mennyt ostamaan kynsitarroja. Kynsifanaatikko kun olen, täytyi munkin noita päästä testaamaan. Inksulla näin kynsissä L'orealin nail art-kynsitarroja ja ne oli musta niin hienot! Täytyi siis päästä itsekin kokeilemaan.
Paketti maksaa päälle 10e ja vaihtoehtojen määrä riippuu kaupasta. Itse ostin Tammiston Citymarketista ja vaihtoehtoja oli viittä erilaista. Näitä kuitenkin löytyy joka lähtöön, omiani metsästin monesta paikasta ennen kuin Tammistosta nämä bongasin. Valinnan varaa siis riittää (:
Laitto on tosi simppeliä. Jos minä tunari onnistuin, onnistuu se kaikilta muiltakin ;). Tietysti onnistuin vähän mokaamaan, jolloin lopputulos ei ollut niin siisti kuin pitäisi olla. Paketissa nimittäin sanotaan, että kynsien tulee olla puhtaat. No minä viisaana ajattelin, ettei läpinäkyvästä lakasta ole haittaa. On siinä. Suosittelen siis että toisin kuin minä, poistakaa lakat kynsistä (:
Laitto siis yksinkertaista.
1. Kiinnitä tarra PUHTAALLE kynnelle. Kiinnittäminen kannattaa aloittaa kynsinauhan tyvestä. Sitten vain kevyesti painellen kärkeä kohti.
2. Taita tarra oman kynnen yli.
3. Sitten vain viilaa ylimääräiset osat tarrasta pois.
Ei kannata käyttää metallista viilaa, itsellä se ainakin tuotti hieman hankaluuksia. Syy voi tosin olla käyttäjässäkin... Hehe... ;)
Paketissa lukee että kesto noin 10 päivää. Itsellä ollut nyt 3 päivää ja hyvin näyttää kestävän mun kolhu altista arkea (:. Joten jos mulla kestää toi 10 päivää niin täyttyy kyllä tuotteen antamat lupaikset täysin. Mitä mieltä, omia kokemuksia yms.?
xoxo
(Mun kynsistä otettu kuva muokattu Instagram:in kautta)

2 kommenttia:

  1. Mulla ollut tuollaiset kultaiset ja tykkäsin niistä tosi paljon. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meinasin ostaa tuollaiset kultaset, mutta kallistuin lopulta sitten noihin raidallisiin (: kultasia on kyllä suht hankala löytää...

      Poista

Kiitos kommentistasi!