lauantai 30. maaliskuuta 2013

Healthy Easter

Vihdoin kotona. Eilen siis oltiin Aksulla viettämässä tyttöjen saunailtaa terveellisen ja hyvän ruoan merkeissä. Käytiin Mimmun, Aksun, Kristan ja Marjutin kanssa yhdessä kaupassa ja kauppa reissuun menikin se päälle tunti! Huhhu... Kaupassa oli kyllä paljon viime hetken ostoksia tekeviä, mutta siellä me poukkoiltiin muiden seassa. Aksun kuskatessa suunnatiinkin sitten auto täyteen lastattuna kohti määränpäätä.
Ulkona oli aivan ihana ilma, joten täytyihän meidän Mimmun kanssa mennä ulos vähän ottamaan kuvia. Eli kerrankin saadaan kunnon asu kuva! Pitäisi nyt alkaa aktivoitua, onneksi on auttavia kavereita, joilla kuvaus hanskassa (:
Lasit: Glitter
Huivi: Zara
Nahkatakki: New Yorkers (Tanskasta)
Huppari: Bershka
Toppi: Carlings (Ruotsista)
Farkut: BikBok
Kengät: Converse

Vähän tuollainen rento asu siis, ei mitään erikoista (: Oon ihan hirveesti vain odottanut, että saa laitettua nahkatakin päälle ja converset jalkaan. Toivotaan vain, että säät tästä alkaisivat lämpenemään, eivätkä kylmene...

Koko ilta oli siis terveys ruokaa. Quasedillasten teko alkakoon! Sara liittyi seuraan ja toi mukanaan juuri tuohon tarkoitetun vohveliraudan tyyppisen raudan. Kuitenkaan ei saatu sitä yhdistettyä, väärä liitäntä tai jotain, meni multa hieman ohi... Omat keinot käyttöön ;). Helpppoa se teko kyllä oli. Sisällä juusto ja kanaa, siinä se. Nam, oli tosi hyvää söin noita ensimmäistä kertaa, oon kyllä usein syönyt tortilloja ja burittoja yms. Lisukkeena hieman vihanneksia ja kastikkeiden kera.

Annos näyttää pieneltä, mutta on kyllä täyttävää tavaraa

Illalla sauna päälle. En ole pitkään aikaa ollut saunassa, mulle on varmaan lapsesta jäänyt jotkut traumat saunaa kohtaan. Oli kuitenkin mukavaa istua siellä tyttöjen kanssa ja jutella. Porukka oli nimittäin onneksi tarpeeksi pieni, joten pystyttiin kaikki olemaan yhdessä helposti.

Aamulla olikin sitten oikein hedelmä pläjäys. Tehtiin kunnon aamupala yhdessä ja pöytä oli aivan täynnä ruokaa. Kuvat kertoo kyllä tässä tapauksessa enemmän (:


Tänään onkin vain perheen kanssa oleilemista jälleenkerran hyvän ruoan merkeissä (: Huomenna onkin suunta kohti Turkua sukuloimaan.

xoxo

2 kommenttia:

  1. Mikä aamupala! Tosi värikäs ja terveellinen :-D myös ihana hymy tuossa ekassa kuvassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, oli kyllä taivaallinen aamupala ;) ja kiitos paljon tuollaiset kommentit piristää aina (:

      Poista

Kiitos kommentistasi!