torstai 31. tammikuuta 2013

Första dagen

Hejsan alla!!
Elikäs tänään on ollut ensimmäinen päivä täällä Ruotsissa ja paljon ollaan jo ehditty tehdä! Netin kanssa on ollut hieman ongelmia vaikka hostellissamme wi-fi onkin, se ei vaan aina oikein tahdo toimia..
Eilen aamulla Maija tuli hakemaan ja suuntana oli kohti Märskyä, abirekan maalausta siis tiedossa. Siellä maalin huuruisessa pommisuojassa vierähtikin muutama tunti ja Maijan kyydillä kiireesti kotiin pakkaamaan. En osaa pakata, vihaan sitä.
Empun äiti tuli neljän jälkeen hakemaan ja myräkässä ajettiin kohti Katajanokkaa. Huhhu, mikä keli ja liikenne! Siellä olivatkin jo osa matkalaisista paikalla. Pari eksynyttä lammasta oli suunnannut väärään terminaaliin, mutta hyvin nekin ehti mukaan ;)
Laivalla sitten suunnattiinkin porukalla buffettiin. Siellä vierähti ruoan ja viinin äärellä tunti jos parikin. Ruoka oli ihan helt okej, kaikilla kamala nälkä joten hyvin meni kaupaksi.
Tänään saavuttiin aamulla siis Tukholmaan. Matka ei ollut mutkaton, kukaan ei yllättynyt, mutta mutkien ja viivästymisten kautta selvittiin hostellille. Käytiin heittämässä kamat huoneisiin kun saatiin ne viimein jaettua.
Jaan huoneen Empun kanssa ja kiva huone meillä onkin (: IKEA:n mainoskatalogi kuvaa varmasti huonetta parhaiten, kaikki tavarat IKEA:sta. Huonejakojen jälkeen olikin jo ensimmäisen "suunnistuksen" vuoro. Päämääränä tunnelbana ja siitä universitet asemalle. Siellä meitä odotti Märskyn vanha opiskelija, joka oli järjestänyt pienen esittely käynnin ympäri Tukholman yliopistoa. Koska päivä oli ollut pitkä, oltiin me kaikki ihan nälissään. No ei muuta kun yliopiston kampusalueella olevaan hampurilais/kebab/pizza/falafel paikkaan ja mahat täyteen!
Päivän kohokohta oli kyllä meidäb pieni Amazing Race matka. Maikat oli antanut 4 "tehtävää" jotka meidän tuli suorittaa Tukholman keskustassa. Oli niin hauskaa! No suunnitelmista poikettiin Empun ja Kian kanssa ja suunnattiib shoppaamaan! Hehee, pahikset... Hollister. Ei muuta.
Päivittelen tässä päivittäin jos netti sen sallii (:
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!