sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Girls night

Hihii (: eilen oli oikein mukava päivä, töissä 10:30-17:30 ja olin kyllä aivan poikki!! Mutta ei se mitään sillä töiden jälkeen suunnattiin Mimmun ja Innan kanssa kohti Torppista. Ohjelmassa oli tyttöje ilta, hyvän ruoan merkeissä tietenkin ;)
Menuseen kuului alku Pimmsit, miten se nyt oikeasti sitten kirjoitetaankaan.. Joka tapauksessa sellaset oli ja sinne laitettiin ainakin omenaa, kurkkua, appelsiinia ja minttua.
Drinkkien jälkeen oli Kristan vuoro antaa taidon näyte olemattomista kokkaustaidoista. Kaikki tai no ainakin monet on varmaan huomannut että Krista on hulluna sushiin. Niimpä ei sinäänsä ihme, että kyseinen ruokalaji osoittautui Kristan pravuuriksi. Väsäsin tollaisen kollaasin missä on hieman kuvia tosta sushin teosta.
Ja koska olemme kaikki suur ruokaisia, täytyihän meidän Marjutin kanssa alkaa väsäämään vähän italialaista. Pasta, voisin elää vain sillä.
Kuvia on vain ruoista sillä oltiin kaikki pyjamat päällä ja vaikka luonnonkauneutta meistä löytyy, niin vain kävi, että kuvat tulo vaib ruoasta. Pahoittelen.
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!