maanantai 14. tammikuuta 2013

Heja sverige !!

Heissan pitkästä aikaa. Koulu alko loman jälkeen ja ai että kaipaan lomaa! Mikä sais mut taas motivoitumaan...? On hirveesti loman jälkeistä univelkaa mistä sekin on tullut.. Syyllinen tietää sen itse joten kiitokset hänelle! No ei kivoja kavereita mulla on (:
Keväällä odottaa kirjotukset, yhteiskuntaoppi ja ruotsi. Yhteiskuntaoppi menee, kirjoja ja uutisia lukien, mutta ruotsi... Äääh stressaan ihan hirveästi ja vaikka ajattelee että eihän niillä kirjotuksilla niin väliä ole varsinkin kun ylimääräisenä molemmat kirjoitan. Mutta mulle ne ei olekkaan vain kirjoitukset. Jatko-opintoja ajatellen nimittäin jos hyvinkäy niin naapurimaa kutsuu. Siitä kumminkin tulee varmasti myöhemmin lisää..
Syy miksi tuollainen alustus on se, että muutaman viikonpäästä Ruotsi kutsuu!! Ihanaa päästä pois Suomesta, vaikka matkan kesto onkin vain vajaa viikko. Kyseessä on koulun järjestämä matka Ruotsiin jossa tarkotuksena on saada kunnon valmistautuminen ennen kuuntelua.
Matka starttaa siis 30.1 Helsingistä laivalla kohti Tukholmaa. Porukka on pieni mutta se on vain parempi (:. Paluu on kumminkin jo 4.2 Turun kautta Helsinkiin. Odotan innolla sillä Tukholma on aivan ihana kaupunki ja pääsee vähän vaihtamaan maisemaa. Matkan lähestyessä tulee varmaan lisää tekstiä, viimeistään matkan jälkeen (:
xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!