keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

RUISROCK DAY 2

8.7.2017 ruisrock1 8.7.2017c ruisrock2 ruisrock3

RuisRockin toinen päivä lähti käyntiin hieman hitaammalla tahdilla. Sää helli kyllä meitä täysin ja lähdettiinkin osan kanssa pienelle kävelyretkelle, tarkemmin sanottuna ruoanhakumatkalle. Törmättiin myös todella ystävällisiin turkulaisiin. Saatiin useaan otteeseen muutenkin koko reissun aikana huomata, että ovathan nuo aika ystävällisiä yksilöitä. Milloin oltiin kaverille juotavaa tarjoamassa, milloin saatiin raskaan kävelyn jälkeen autolla kyytiä kotiovelle. Itse olin tällöin kävelemässä jo hurjaa vauhtia edempänä, joten itseltä jäi kyyti välistä. Muutenkin koko kaupungissa tuntui vallitsevan sellainen yhteisöllinen ja ystävällinen festaritunnelma.

Lauantaina ei mitään sellaista supertärkeää esiintyjää ollut, mutta hyvät meiningit saatiin silti aikaiseksi. Porukka vähän jakaantui, mutta onneksi meitä oli hyvä lössi liikkeellä, näin kaikki pääsivät katsomaan juuri sitä ketä itse halusivat, eikä tarvinnut yksin mennä. Koska juuri ei mitään huippuesiintyjää ollut, (kuten tuosta NÄHDYT KEIKAT-kohdasta voi nähdä) lähdettiin osa katsastamaan RuisRockin virallisia jatkoja. Matka osoittautuikin kunnon seikkailuksi ja jäi kyllä tuosta illasta sellaisia tarinoita kerrottavaksi muille, että huhhu. Tuli myös koettua sellainen onnenhetki, kun Niken kanssa löydettiin minun laukusta Pringles-purkki!

N Ä H D Y T   K E I K A T:
SANNI
TÖÖLÖN KETTERÄ -päivän paras

Apua, vasta tätä "listaa" tehdessä tajusin että meni tuo lauantai kyllä aivan täysin ohitse! Mitä ihmettä, vain kaksi keikkaa tuli nähtyä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!