perjantai 28. heinäkuuta 2017

VIIKKOKATSAUS

28.7.2017a

VIIKON AJATUS
Tällä viikolla on aika paljon tullut ajateltua täällä blogin puolella vaijettua aihetta, nimittäin seksiä. Tai enemmänkin sitä omaa suhtautumista siihen. Muutenkin kesä pistää aina kaiken sekaisin, joten kai tämän aiheen pyöriminen onkin ihan ollut odotettavissa. Toistaiseksi kuitenkin aihe pysyy täältä muuten piilossa, mutta never say never.

VIIKON KOHOKOHTA
Ehdottomasti maanantaina vietetty Lintsipäivä Inkan kanssa. Minulla taisi olla paljon enemmän hauskaa kuin Inkalla, mutta ehdottomasti muutaman vuoden tauko oli tuonut tuohon paikkaan sitä omaa hohdetta lisää. Tosin tuli huomattua se, että ikääkin on tullut, vuoristoradassa ensimmäistä kertaa kun käytiin, tuntui mahanpohjassa. Se tunne tosin katosi, mutta silti vuoristoradassa! Vanha...

VIIKON BIISI
Koko viikko on tullut luukutettua Justin Bieberiä, mutta erityisesti What Do You Mean? -biisiä. Myönnettäköön, että saatan nykyään hieman olla Justin Bieber-fani. Tai oikeastaan vähän enemmän...VIIKON ALAMÄKI
Kesäflunssa, joka on aika tiukan otteen minusta ottanut. Varsinkin tänään on ollut semmoinen koomainen olo, aivan kuin olisin vain leijunut paikasta toiseen. Vasta nyt illalla on helpottanut, kun pääsin apteekkiin ostamaan helpotusta.

VIIKON NOLO-HETKI
En kyllä laskisi noloksi-hetkeksi, mutta tämän viikon se noloin: oltiin Kaisaniemen K-kaupassa ja sitten siinä kaveri kysyi, että olenko palanut, kun posket punoittavat. Vastasin että en ole, joten ilmoille sitten heitettiin, että olisin punastunut jonkun söpön pojan takia. Ei tuo heittäjä tiennytkään, että osui aivan oikeaan ja tämä kyseinen hottis seisoi vielä aivan meidän lähellä. Varmasti kuuli koko keskustelun, mutta vielä sen lisäksi oli minun luonnollisesti tuijotettava häntä jäätyneenä. Tyypillistä, mistä en todellakaan nolostu, mutta tämä olikin se viikon "noloin".

VIIKON VAATE
Ehdottomasti Monkista ostettu harmaa oversize vetoketjullinen huppari. Lämmin ja pehmeä, ai että sitä on kyllä pidetty päällä. Niin ihanan tuntuinen, ettei sitä raaskisi riisua pois millään!

28.7.2017

VIIKON HIMOTUIN
Kookosjäätelö. Onneksi sain tyydytettyä himoni, kun käytiin keskiviikkona Hietaniemen uimarannan vieressä sijaitsevassa Helsingin Jäätelötehtaan kiskalla. Nuo pallot on kyllä isoja ja ainakin minusta hintansa arvoisia. Yksi pallo riittää nimittäin aivan hyvin sen jäätelöhimon tukahduttamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!