torstai 13. heinäkuuta 2017

RUISROCK DAY 1

7.7.2017
ruisrock 7.7.2017c 7.7.2017d 7.7.2017e

Kotona ollaan jo muutama päivä oltu ja edelleenkin RuisRock vetelee verojaan. Olen nyt kahden päivän aikana nukkunut luvattoman pitkiä päiväunia, mutta näinhän niistä univeloista päästään eroon. RuisRock oli kyllä aivan huikea ja meni ohitse luvattoman nopeasti, joten nämä univelat ovat täysin sen arvoisia. Perjantaina Nikke ja Inka tuli hakemaan minut suoraan töistä, fiilisteltiin tulevia keikkoja ja ajettiin Kaija Koon keikkabussin ohitse. Jätettiin telttailut muille ja majoituttiin kaverin kämpillä. Tätä valintaa tuli kyllä kiiteltyä useaan otteeseen viikonlopun aikana, olihan se huomattavasti mukavampaa kun vessa ja suihku olivat siinä ihan holleilla, puhumattakaan kuinka hyvin tuli nukuttua. Vaikka meillä tuntui perjantaina aikaa olevan ihan riittämiin, niin kyllähän siinä kiire tuli. Sai ihan melkeinpä juosta Tygan keikalle, onneksi kuitenkin ehdittiin ne parhaimmat biisit nähdä. Siitä sitten se festari-fiiilis tupsahtikin esiin, paljon oli hyviä esiintyjiä perjantaina tiedossa. Paljon hyviä keikkoja, joiden sekaan mahtui yksi floppikin. Pääsin myös festareiden tapaan Kygon keikalla olkapäille fiilistelemään, kiitos Kallen, joka ei tällä kertaa tiputtanut minua maahan.

N Ä H D Y T   K E I K A T:
TYGA -päivän paras
JVG
STORMZY
DJ SNAKE -päivän floppi
GOLDLINK -päivän yllättäjä
KYGO -päivän parasfiilis
GASELLIT

2 kommenttia:

 1. Kivat kuvat valkkasit tähän postaukseen :D Näitä ruissi postauksii on kiva lukee, vaikka pieni kateus syttyykin sisällä xD Ite en oo koskaan käyny ruississa ja tästäkin postauksesta tuli sellanen fiilis et ens kesänä pakko päästä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja suosittelen, on tuo ruissi kyllä semmoinen kokemus ettei sitä kuvilla ja sanoilla pysty tuomaan oikeuksiin. Ensi vuonna sitten vain sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi!